Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu cer sume colosale pentru un dans de Revelion

Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu au ajuns sa incaseze sume uriase pentru a dansa lasciv in diferite cluburi. Astfel, pentru show-ul de Revelion, cele doua asistente TV au cerut un onorariu exorbitant: 5000 de euro fiecare.

01 nov. 2014, 17:52
Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu cer sume colosale pentru un dans de Revelion

Pentru ca mai este putin pana in luna decembrie, organizatorii de evenimente s-au apucat deja sa negocieze cu artistii si cu vedetele pe care le vor in anumite zile de sarbatoare. Este si cazul asistentelor TV, care au cerut o suma exorbitanta pentru un dans erotic.

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu s-au apucat de CÂNTAT. Au scos O MELODIE

„Mai multe cluburi din tara le vor de Revelion, iar Loredana si Ana Maria vin numai la pachet. Sunt in discutii cu diiversi patroni, iar sumele pe care le pretind cele doua asistente TV sunt din ce in ce mai mari.

Daca anul trecut au incasat fiecare cate 3000 de euro intr-o singura noapte, pentru ca au animat atmosfera prin dansurile lor aproape porno, iata ca, de data aceasta, ele vor 5000 de euro. Momentan sunt in negocieri, ramane de vazut daca cineva le va da asemenea sume”, a declarat un apropiat al celor doua, pentru CANCAN.ro.