Ana Maria Pătru a anunţat comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 că nu participă la audieri

Fosta preşedintă a AEP Ana Maria Pătru a trimis o scrisoare comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, în care i-a informat pe membrii acesteia că declină invitaţiala audieri. Ea era aşteptată luni la comisia de anchetă.

29 mai 2017, 08:18
Ana Maria Pătru a anunţat comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 că nu participă la audieri

„V-am distribuit scrisoarea doamnei Ana Maria Pătru. Declină prezenţa la lucrările comisiei şi ne trimite un document pe care vă rog să îl analizaţi şi o să discutăm ulterior”, i-a informat Mihai Fifor pe membrii comisiei.

Senatorul USR Mihai Goţiu a întrebat ce se poate face în cazul în care Ana Maria Pătru refuză să vină la audieri, Fifor spunând că la finalul şedinţei se va lua o decizie în acest sens.

„Hotărârea spune foarte clar ce putem face, rugămintea mea este să ne uităm peste materialul trimis şi la finele şedinţei de azi discutăm şi luăm o decizie”, a precizat preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, arată News.ro.

Ana Maria Pătru este prima persoană invitată la audieri care nu se prezintă, până acum fiind audiaţi Dan Andronic, Viorel Hrebenciuc, fostul preşedinte al AEP Octavian Opriş, vicepreşedintele AEP Marian Muhuleţ şi Mircea Geoană.