Ana Maria Prodan a izbucnit în lacrimi: Era EROUL meu…

Ana Maria Prodan a izbucnit în lacrimi miercuri, la emisiunea Agentul VIP, când a început să vorbească despre tatăl său decedat în urmă cu mai mulţi ani. Vedeta a mărturisit că, pentru ea, tatăl ei încă nu a murit şi că îl aşteaptă în fiecare zi să vină acasă.

23 iul. 2014, 20:18
Ana Maria Prodan a izbucnit în lacrimi: Era EROUL meu…

Ana Maria Prodan nu a mers la parastasul tatălui ei, iar miercuri seara ea a explicat şi motivul, spunând că nu poate retrăi suferinţa provocată de această pierdere şi, mai mult, în fiecare zi îl aşteaptă să se întoarcă acasă.

Tatăl meu m-a crescut. Este eroul vieţii mele. Pentru mine, el nu a murit. Eu îl aştept în fiecare zi la 12, pentru că atunci e ora la care venea el de la Tribunal. Imaginile cu el dinainte de moarte or să mă bântuiască toată viaţa. Dacă mie sau lui Laur o să ni se întâmple ceva, nu o să vreau ca copiii mei să mă vadă aşa. Eu am vrut să termin facultatea de Drept pentru că aşa a vrut el. Am vrut mereu să-l fac mândru de mine.

Tot ce fac acum sunt pentru el. Mereu îmi spunea că eu sunt băieţelul lui. Când am momente grele în viaţa mea, stau şi mă uit la poză şi vorbesc cu el. Simt o linişte aşa mare când vorbesc cu el. El mereu este lângă noi„, a spus Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi Tatuaj NEBUN pentru ANAMARIA PRODAN. Arabii nu trebuie să vadă aşa ceva! GALERIE FOTO

De asemenea, Ana Maria Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf este copia fidelă a tatălui ei. „Laur este miniatura tatălui meu: de la unghii de la maini, statură, mărimea de la pantofi. La fel cum se purta tata cu noi, aşa este şi Laur. Cred că după 13 ani de căsnicie foarte frumoasă cu fostul meu soţ, tata mi l-a trimis pe Laur. Laur este bărbatul pe care mi-l descria tata„, a mai spus Ana Maria Prodan.

Citeşte şi Anamaria Prodan, dezamăgită de România. „Aici mă încarc cu URĂ!”