Ana Maria Prodan era în posesia unei comori şi nu ştia. Ce a descoperit în bolidul dăruit de arabi

Pentru rezultatele excelente din startul sezonului, şefii lui Al-Hilal l-au răsplătit pe Laurenţiu Reghecampf (39 de ani) cu un Rolls-Royce Phantom în valoare de 400.000 de euro. Şi acum ţineţi-vă bine: bolidul de lux a costat mai puţin decât numerele cu care a fost înmatriculat.

20 sept. 2014, 11:57

Regii, prinţii şi şeicii din Arabia Saudită şi nu numai pun mare preţ pe numerele maşinilor, scrie libertatea.ro. Astfel, plăcuţele de înmatriculare conţinând o singură cifră (1-9) sunt rezervate celor cu sânge albastru, iar cele conţinând combinaţii de maximum trei cifre sunt apanajul membrilor familiei regale şi al oficialităţilor statului.

Citeşte şi Anamaria Prodan, încă un copil. Declaraţie SURPRIZĂ

Se moştenesc, iar proprietarii lor pot renunţa la ele scoţându-le la licitaţie. De exemplu, regele a vândut numărul 1 la o licitaţie pentru o cauză nobilă, primind în schimb suma de 14.200.000 de euro. La mare preţ sunt şi plăcuţele de înmatriculare pe care o cifră se repetă! Cu cât cifra se repetă de mai multe ori, cu atât numărul e mai scump.

Citeşte şi Surpriză DE PROPORŢII pentru Laurenţiu Reghecampf FOTO

Aşa se face că numărul 1111 a fost vândut cu suma de 768.000 de euro. Recapitulând şi rezumând, valoarea unei plăcuţe de înmatriculare depinde de numărul cifrelor conţinute (cu cât mai puţine, cu atât mai bine) şi de câte cifre de pe ea se repetă. Revenind la cazul lui Laurenţiu Reghecampf, plăcuţele de înmatriculare ale bolidului său sunt de două ori fiţoase: pentru că au doar patru cifre şi pentru că numărul e format din repetarea a două cifre (5 şi 1), iar preţul lor a fost de 600000 de euro.

Anamaria Prodan este topită după bolidul primit de la şefii lui Al-Hilal. „Maşina asta este un vis la care nici nu visam”, ne-a declarat ieri soţia lui Laurenţiu Reghecampf.