Anamaria Ferentz, primele declaraţii după moartea lui Marcel Toader. Cei doi au divorţat cu SCANDAL

Marcel Toader a murit în urma unui stop cardiac, iat vestea a șocat pe toată lumea, inclusiv pe fosta lui soție, Anamaria Ferentz.

20 aug. 2019, 14:08
Anamaria Ferentz, primele declaraţii după moartea lui Marcel Toader. Cei doi au divorţat cu SCANDAL

Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, dar la înmormântarea sa a fost prezentă doar una dintre cele șase soții. Este vorba despre Raluca, mama unicului său copil.

CUTREMURĂTOR. Care a fost ultimul mesaj postat de Marcel Toader pe Facebook. „Un sfat prietenesc”

Anamaria Ferentz nu era în țară, iar acum a rupt tăcerea și a mărturisit cât de mare a fost șocul ei atunci când a aflat că fostul ei soț a murit.

„Bineînţeles că am aflat imediat despre Marcel, pentru că a început telefonul să sune. Noroc că eu noaptea am telefonul pe modul silenţios, dar am văzut multe apeluri pierdute de la numere din România, de la presă, multe mesaje care mă anunţau… Vestea a fost şocantă, pentru că nu te aştepţi ca un om aşa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu ştiu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui şi de aceea normal că mi-a părut şi-mi pare foarte rău.

Condoleanţe familiei! Cred că pentru ei este îngrozitor. Nu vreau să-mi închipui cum e să treci prin astfel de tragedie. Ştiu cum e să-ţi pierzi o persoană extrem de dragă, dar să-ţi îngropi copilul, respectiv, unul dintre părinţi e teribil. Dumnezeul să-l odihnească în pace! Îmi pare rău pentru familia lui. Condoleanţe!”, a declarat Anamaria Ferentz pentru OK!Magazine.

Gabriela Cristea, prima reacţie după moartea lui Marcel Toader. Ce spune despre participarea ei la înmormântarea fostului soţ

Anamaria Ferentz şi Marcel Toader s-au căsătorit, în 2005, după doar câteva luni de relaţie, dar au divorțat după ce cântăreaţa l-a acuzat pe omul de afaceri că ar fi fost violent.