Anamaria Prodan a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL. Starea ei de SĂNĂTATE este CRITICĂ. Ce spun APROPIAŢII

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital după ce i s-a făcut rău în timpul filmărilor la emisiunea pe care o prezintă, Gospodar fără pereche, de la Pro Tv.

05 iul. 2018, 13:50
Anamaria Prodan a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL. Starea ei de SĂNĂTATE este CRITICĂ. Ce spun APROPIAŢII

Anamaria Prodan se află în acest moment la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale. Impresarei i s-a făcut rău în timp ce se afla pe platourile de filmare, în zona Călărași. Conform wowbiz.ro, Anamaria a acuzat dureri de cap și stări de vomă, cu toate că dimineața se simțea foarte bine, ba chiar făcuse un live pe rețelele de socializare din timpul machiajului: “După ce a stat  două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență. Ana a început în forță noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu îi dau pace. Acum, toată echipa stă lângă ea la Spitalul Floreasca și spera ca vedeta să nu aibă ceva mai grav”, – au declarat surse de la fața locului.

Conform acelorași surse, Anamaria Prodan se tot confruntă în ultimul timp cu dureri de cap, cel puțin în ultimele 3 luni, mai exact de când mama sa, Ionela Prodan a murit.