Anamaria Prodan, acuzată că şi-a ajutat fiica să ajungă pe podiumul de modă de la Milano. Reacţie VIOLENTĂ

Anamaria Prodan s-a înfuriat că a fost acuzată că şi-a ajutat fiica. Rebecca, fata cea mare a impresarei, a participat în week-end, ca fotomodel, la o prezentare de modă la Milano.

11 dec. 2018, 18:51
Anamaria Prodan, acuzată că şi-a ajutat fiica să ajungă pe podiumul de modă de la Milano. Reacţie VIOLENTĂ

Rebecca a purtat ţinutele celor de la Dolce & Gabbana, iar mama ei a fost încântată.

„Sunt mândră de fiica mea”, a postat Anamaria Prodan pe Facebook.

„Ana dragă, înţeleg că eşti mândră, dar nu aşa se măsoară performanţa. E foarte uşor să reuşeşti când ai totul pus pe tavă, când eşti împins mult de la spate şi ai şi conexiunile necesare. Adevărata performanţă se măsoară în cei care pornesc de la zero, fara nimic, şi totuşi ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potenţial. Restul sunt doar rezultatul părinţilor”, a postat un internaut.

Anamaria Prodan, apariţie INCENDIARĂ! Sexy-impresara, cu sânii la vedere la o petrecere de fiţe FOTO

Anamaria Prodan s-a înfuriat: „Ce greşit vorbeşti! Munca părinţilor se reflectă în reuşitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o beţivă de bani gata! Adevărata perfomanţă o fac cei şapte ani de acasă. Pentru copilul meu, numele familei atârnă cumplit de greu. Copilul meu nu a uzat de acest nume şi a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bun. Copilul meu a fost ales de Dolce & Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan, ci pentru că este o profesionistă desăvîrşită, o fată superbă, deşteaptă şi cuminte”.