Anamaria Prodan, cadou fabulos primit de la mama sa după Revoluţie. „Mi-a cumpărat maşina lui Miss Ellie din Dallas”

Anamaria Prodan a fost răsfățată tot timpul de mama ei, regretata interpretă de muzică populară Ionela Prodan.

24 apr. 2018, 10:10
Anamaria Prodan, cadou fabulos primit de la mama sa după Revoluţie. „Mi-a cumpărat maşina lui Miss Ellie din Dallas”

Anamaria Prodan dezvăluia acum ceva vreme ce cadou fabulos i-a făcut mama sa imediat după Revoluția din 1989. Ionela prodan i-a cumpărat atunci fiicei sale mașina celebrului personaj Miss Ellie din serialul de mare succes Dallas.

Anamaria Prodan, imagini SFÂŞIETOARE cu Ionela Prodan, la câteva zile după ÎNMORMÂNTARE. „Nunta mamei mele!” FOTO

„Pe mine m-a enervat toată copilăria că lumea prima dată se ducea la mama, nu la mine. Era normal, era Ionela Prodan…  Eu am prins niște vremuri cu mama, Doamne…

Țin minte că, imediat după Revoluție, mi-a cumpărat mama mașina lui Miss Ellie din Dallas. Golf-ul ăla alb, decapotabil, mi-au adus-o din America, era o nebunie, eu nici nu aveam permis de conducere. Și pentru mine a fost asa… „Cine mai are că mine? “  Și aia a fost perioadă nebună a vieții mele, când, repet, mi se părea că pe meserie nu mă bate nimeni, aveam cea mai frumoasă mașină, aveam cele mai frumoase lucruri.

Și atunci mă gândeam: „Auzi, dacă toată copilăria am stat în umbra mamei, ei acum e timpul să arăt eu cine sunt“. Mama, săracă, îmi tot explica: „Trebuie să ieși în față cu ceva foarte bun, nu ca ai mașină dată de mine, nu că ai bani datorită familiei“, dar eu trăind atât de mult în umbra ei…

Gândește-te că eram la corul radio-televiziunii – degeaba cântăm, degeaba eram cuminte, eram tot fata Ionelei Prodan. Apoi m-am dus la muzică populară, că și-a dorit mama foarte mult. Am câștigat o grămadă de concursuri, dar tot fata Ionelei Prodan eram. Deci nu găseam undeva unde să mă duc să scap de chestia asta”, spunea Anamaria Prodan.