Anamaria Prodan, clipe DRAMATICE: „Tuturor ne e frică de MOARTE!”

Anamaria Prodan și-a scos implanturile după ce a descoperit că are un nodul la un sân. Sexy-impresara a povestit toate detaliile despre operaţia pe care a efectuat-o în Turcia.

19 nov. 2015, 14:30

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru revista Ciao! ce a simţit cvând a aflat că are un nodul la sân.

„Mă rugam lui Dumnezeu să mă ajute să trec peste hopul ăsta, știam că mă iubește și că nu o să lase să se întâmple așa ceva. În schimb, Laur a fost dărâmat, nu l-am văzut niciodată așa. În secunda în care mi s-a spus m-am panicat. Pentru o secundă m-am gândit la ce e mai rău, după care, repet, mi-am spus și mi-am repetat non stop: „O să fie totul bine!”. Este o reacție firească. Tuturor ne e frică de moarte chiar dacă nu recunoaștem asta. Mie una mi-e frică. De asta mă rog mereu la Dumnezeu să mă lase pe pământ până îmi văd copiii realizați din toate punctele de vedere”, a spus Anamaria Prodan.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme cu o METODĂ INCREDIBILĂ

„Biopsia a ieșit perfect, am trecut de emoții. Am stat mult și am cântărit dacă este cazul să îmi pun din nou implanturi. Cred totuși că obișnuința este o a doua natură. Mă simțeam ciudat fără implanturi… Am stat de vorbă cu medicul din Turcia și mi-a explicat că nu este nici o problemă dacă îmi pun din nou silicoane”, a mai precizat Anamaria Prodan.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, ADEVĂRUL despre scoaterea SILICOANELOR. De ce a făcut ASTA

Despre noile implanturi, Anamaria Prodan a spus: „Dacă îți spun că nu știu ce mărime au implanturile mele poate nu o să crezi, soțul meu știe, el a ales. Eu am spus doar că vreau să arăt perfect. Că nu vreau să fiu penibilă la 43 de ani”.