Anamaria Prodan, decizie neaşteptată la scurt timp după moartea mamei sale. Cum a fost surprinsă vedeta

Anamaria Prodan s-a pozat recent alături de un impresar. Fanii ei au observat imediat schimbarea și au comentat pe Facebook.

27 apr. 2018, 16:24
Anamaria Prodan, decizie neaşteptată la scurt timp după moartea mamei sale. Cum a fost surprinsă vedeta

Anamaria Prodan a renunţat la doliu, la scurt timp după moartea mamei sale. Vedeta a fost surprinsă recent purtând haine colorate. Conform tradiției românești mulți poartă haine închise la culoare chiar și un an.

Anamaria Prodan s-a pozat recent alături de un impresar și purta un sacou roz. Explicaţia oferită de impresară este una care ne pune pe gânduri. Ea nu crede în simbolistica anumitor culori și spune că adevăratul doliu se ține mai ales în suflet.

Fanii ei au observat imediat schimbarea și au comentat pe Facebook.

„Doliul se tine în suflet. Credeți că dacă se îmbrăca în negru din cap până în picioare și se închidea în casă își aducea mama înapoi? Este o femeie de afaceri, doliul se ține și în suflet…

Doliul nu reprezintă o culoare, el reprezintă o perioadă grea a celui care și-a pierdut ființa iubită.

O perioadă de rugăciune pentru sufletul persoanei dragi, o perioadă de lacrimi și durere. Aparent râzi. Sufletul tău e mereu în doliu”, sunt comentariile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Ionela Prodan a murit în data de 16 aprilie, fiind răpusă de o boală cruntă la pancreas.

Citeşte şi Anamaria Prodan, declaraţie neaşteptată despre TATĂL VITREG. Ce se întâmplă cu bărbatul care a stat 17 ani lângă Ionela Prodan