Anamaria Prodan, DECLARAŢIE SCANDALOASĂ despre acuzaţiile de VIOL aduse lui Cristiano Ronaldo

Anamaria Prodan a comentat scandalul momentului în fotbalul mondial, declanşat de acuzaţiile de viol aduse lui Cristiano Ronaldo.

09 oct. 2018, 10:12
Anamaria Prodan, DECLARAŢIE SCANDALOASĂ despre acuzaţiile de VIOL aduse lui Cristiano Ronaldo

Kathryn Mayorga l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo, după o noapte pe care au petrecut-o împreună în 2009, într-un hotel din Las Vegas. Au fost publicate inclusiv detalii despre înțelegerea semnată între cele două părți, prin care fotbalistul i-a plătit 375.000 de dolari în schimbul tăcerii ei.

Imaginile care îl incriminează pe Cristiano Ronaldo. Momentul când acesta flirtează cu femeia ce îl acuză de viol a fost filmat VIDEO

Ulterior, avocatul americancei a spus că a primit informații de la o a doua presupusă victimă a portughezului, iar tot în 2009 o a treia femeie ar fi acceptat o „înțelegere secretă” cu actualul jucător al lui Juventus.

Document BOMBĂ în cazul Cristiano Ronaldo: actul care dovedeste VIOLUL! „A zis nu de mai multe ori şi a vrut să mă opresc!”

„Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”, a spus Anamaria Prodan.