Anamaria Prodan îl desfiinţează pe un antrenor din Liga I. „Păstrează fizionomia lui Păcală şi inteligenţă lui Tândală!”

Anamaria Prodan a reacționat dur după ce Eugen Neagoe l-a atacat pe Laurenţiu Reghecampf, despre care a spus că "e secundul lui Becali și e secund și la el acasă".

31 oct. 2016, 15:34
Anamaria Prodan îl desfiinţează pe un antrenor din Liga I. „Păstrează fizionomia lui Păcală şi inteligenţă lui Tândală!”

„Întrucât Victor Piţurcă pare că s-a retras din antrenorat de ceva vreme, se pare că singura sa legătură cu fotbalul o poţi percepe astăzi prin vocea secundului său. Însă pentru că el singur nu poate face nici măcar diferenţa între apă plată şi apă minerală, acest exemplar primitiv a aşteptat până astăzi când a primit discursul pe foaie din partea şefului, să-şi explice prin intermediul unor baliverne de cârciumă, lipsa de fair-play de aseară.

Iniţiativa argatului incompetent crescut pe uliţele Orodelului, nu la vreo academie de fotbal, să nu vă faceţi impresia asta, nu demonstrează decât supunerea sa absolută. Discursul şi reacţia sa generală sunt în mod evident, de prost gust. Nici nu te poţi aştepta la altceva din partea unui om a cărui singură obligaţie este libertatea totală de a pune în aplicare revelaţiile inutile şi false ale şefului de post din Orodel.

Imitând fără jenă şi punctuaţie gesturile şi discursul stăpânului său, antrenorul lui CSMS Iaşi încearcă să iasă cumva în evidenţă şi să-şi satisfacă implicit şi negreşit şeful. Şi cum altcumva o poate face, decât legându-şi numele de o declaraţie făcută la adresa lui Laurenţiu Reghecampf?”, a scris Anamaria Prodan.

Reghecampf, în conflict cu antrenorul Iaşiului. Îmbrânceli şi înjurături la vestiare, după meciul Stelei

„Pentru că aşa se întâmplă când ai fost inexistent ca jucător pentru că aveai o singură calitate, cotul în figura adversarului, driblând de fiecare dată doar prin alunecare … şi mai apoi nul ca antrenor cu un singur avantaj: influenţa lui nea Piţi.

Şi pentru argatul nu şi-a putut folosi expresiile clasice „să moară mama” şi „să moară mama, nea Piţi”, s-a văzut obligat aseară să înveţe pe de rost discursul rostit abia astăzi, convins fiind că toate acele fraze alambicate îi certifică oarecum „geniul”.

Nimic mai fals, însă eternul secund e atât de pătruns de personalitatea mentorului sau încât chiar şi atunci când e singur şi îşi alege vestimentaţia, se uită mândru în oglindă şi transpiră un „să moară mama, nea Piţi, ce semănăm!”.

Din păcate, săracul…nu realizează că indiferent de piesele vestimentare pentru care optează şi indiferent de discursul pe care îl citeşte, el păstrează neschimbată fizionomia lui Păcală şi inteligenţa lui Tândală. Ceea mi se pare mult mai grav decât reacţiile sale inepte şi publice.

Ca să ne lămurim: gestul de aseară al lui Laurenţiu Reghecampf la adresa eternului secund al lui Piţurcă este unul NORMAL şi ţine de ideea de CIVILIZAŢIE. Atât! Într-adevăr, e foarte greu să le explici acestor oameni ce înseamnă «civilizaţie» pentru că felul lor brutal şi invariabil de a gândi, se răspândeşte precum focul şi nu poate fi stins într-o seară ploiasă la Iaşi, în care incompetenţa lor fotbalistică a fost DIN NOU pusă la colţ. Aceşti oameni rămân exponenţi ai unui fotbal plictisitor, de respiraţie scurtă, care nu se supun niciunei reguli, nici măcar acelor reguli de bază care vizează civilizația”, A mai scris Anamaria Prodan.