Anamaria Prodan, imagini INCENDIARE de la malul mării! Cum s-a fotografiat celebra impresară

De câteva zile bune, Anamaria Prodan este în Dubai, alături de fiul său și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii realizate în timp ce se află la plajă. Costumul de baie ales a atras toate privirile.

02 dec. 2018, 10:29

Anamaria Prodan a plecat în Dubai pentru câteva zile. Impresara s-a relaxat la malul mării, unde şi-a făcut şi câteva fotografii îndrăzneţe.

„Asta sunt eu. Fata perfectă! Sau… aproape perfectă, dar încerc să fiu perfectă în fiecare zi” este mesajul pe care sexy-impresara l-a scris în dreptul imaginii.

În timp ce mulți dintre internauți au complimentat-o, unul dintre ei i-a atras atenția că i se vede zona intimă și a sfătuit-o să fie mai precaută pe viitor.

„Și reușești! Bravo!”, „Ai un corp superb!”, „Ți se vede noada”, „Te ador, Ana, super femeie!”, „Mereu tânără și foarte frumoasă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Luna aceasta este ziua de naștere a Anamariei Prodan. Pe 17 decembrie, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” va împlini 46 de ani.