Anamaria Prodan îşi scoate silicoanele. Decizia este oficială, motivele sunt îngrijorătoare

Anamaria prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a anunţat că intenţionează să renunţe la implanturile cu silicon, din motive medicale.

05 oct. 2015, 09:42

Anamaria Prodan a făcut anunţul pe Facebook, unde a scris: „Pe fondul unor antecedente in familie in ceea ce priveste cancerul la san si a faptului ca sunt o sustinatoare activa a luptei împotriva cancerului la san, am luat decizia de a mi scoate implanturile de silicon„.

Anamaria prodan se află deja în Turcia, unde va face intervenţia chirurgicală. Ea este însoţită la Istanbul de soţul său, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul formaţiei bulgare Litex Loveci.

Aceasta este unica mea declaratie pe baza acestui subiect„, a comentat Anamaria Prodan.

Situaţia acesteia, determinată de teama de cancer, nu este singulară, actriţa Angelia Jolie suferind în urmă cu doi ani o operaţie de dublă mastectomie din acelaşi motiv. Într-un articol intitulat „Opţiunea mea medicală”, publicat în New York Times, actriţa americană a scris că a suferit această operaţie deoarece poartă o gena „defectuoasă” care îi creşte riscul de cancer ovarian şi de sân. „Am ales să-mi fac publică povestea pentru că sunt atâtea femei care nu ştiu că ar putea fi bolnave de cancer. Sper ca şi ele să poată să se testeze genetic şi, dacă află că prezintă un risc ridicat, vor şti şi ele că au alternative mari„, a explicat Angelina Jolie.