Anamaria Prodan, luată cu SALVAREA de la AEROPORT. Impresara a ajuns direct la SPITAL

Anamaria Prodan a ajuns, sâmbătă, la spital, în stare gravă, la revenirea din Turcia, acolo unde a intermediat transferul lui Alex Bourceanu la Arsenal Tula şi al lui Lucian Sănmărtean la Al Taawon.

14 ian. 2017, 14:24
Anamaria Prodan, luată cu SALVAREA de la AEROPORT. Impresara a ajuns direct la SPITAL

Anamaria Prodan s-a intors, sambata, din Turcia, cu o cursa Tarom, Istanbul-Bucuresti, dupa ce a semnat  contractele la Arsenal Tula pentru Alex Bourceanu, echipa din prima liga din Rusia, dar si intelegerea lui Lucian Sanmartean cu Al Taawon, o formatie din Arabia Saudita.

IONEL GANEA spune că Anamaria Prodan are o relaţie cu DAN ALEXA. „Prodanca are relaţii intime cu Alexa”. Reacţia impresarei

In timpul zborului, i s-a facut rau, acuzand dureri mari de cap. Surse din avion sustin ca Anamaria Prodan era alba la fata si a cerut insotitoarei de bord o pastila pentru a-si reveni, scrie WOWbiz.ro. La aterizare, impresara abia se mai tinea pe picioare. Aceleasi surse spun ca o stewardesa de la Tarom a cerut prin telefon o ambulanta la fata locului. Imediat, la Otopeni a sosit o salvare, care luat-o pe sotia lui Laurentiu Reghecampf si a dus-o la spital.