Anamaria Prodan, mărturisire intimă. Sexy-impresara dezvăluie marele secret: „Fac tratamente!”

Anamaria Prodan are 47 de ani, dar arată impecabil. Recent, vedeta a fost acuzată că și-ar edita pozele de pe rețelele sociale.

30 aug. 2018, 06:01
Anamaria Prodan, mărturisire intimă. Sexy-impresara dezvăluie marele secret: „Fac tratamente!”

Anamaria Prodan spune, însă, că nu e adevărat pentru că arată foarte bine.

Anamaria Prodan s-a pozat goală în dormitor. „După o partidă de amor” FOTO

„Vreau să îmi fac un abdomen perfect, că și așa îmi comentează toți că îmi photoshopez pozele. Nu am burtă, că de-aia fac tratamente. Știu că la 47 de ani arăt perfect. Nu mă dau pe una de 20 de ani! Merg la sală, mănânc bine, ard mult când mă enervez. Toate femeile care trec de 45 de ani ar trebui să aibă grijă de ele”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, fotografie incendiară pe internet! S-a pozat dezbrăcată: „Ups, am făcut-o din nou. Sunt prea bună!” FOTO

„M-am făcut de 100 și ceva de kilograme în fiecare sarcină. Am pus dublul kilogramelor pe care le aveam, în fiecare sarcină. Îmi fac un tratament cu colagen care ține tot anul, se face o singură dată pe an. Am grijă de mine pentru că îmi place, e o formă de respect și pentru telespectatori, noi trebuie să arătăm bine la televizor și să nu ne expunem problemele, noi trebuie să zâmbim mereu! Fetele mele arată bine și trebuie să țin pasul, vreau ca fetele mele să fie mândre, Luca face 17 ani, trebuie să se mândrească cu mama lui vitregă”, a mai spus Anamaria Prodan.