Anamaria Prodan, mesaj tulburător în ziua în care mama ei ar fi împlinit 71 de ani: „Să-ţi dea Dumnezeu…”

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi vârsta de 71 de ani, iar cu această ocazie, fiica ei a postat pe contul de socializare, un mesaj emoționant pentru cea care s-a stins din viață în urmă cu doar câteva luni. Artista de muzică populară și Anamaria Prodan aveau o relație specială.

06 oct. 2018, 11:09
Anamaria Prodan, mesaj tulburător în ziua în care mama ei ar fi împlinit 71 de ani: „Să-ţi dea Dumnezeu…”

„La mulți ani iubita mea, mamă! Să-ți dea Dumnezeu cea mai frumoasă petrecere pentru ziua ta de naștere acolo unde ești! Eu sunt cu inima și cu toată ființa mea forever lângă tine… și știu că și tu ești secundă de secundă lângă mine! Te iubesc fără limită!’, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.