Anamaria Prodan, PRIMA REACŢIE după a plecat de la Pro TV. A dezvăluit MOTIVUL REAL al DEMISIEI

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a anunţat că încheie colaborarea cu Pro TV. Sexy-impresara a renunţat la a mai fi gazda emisiunii "Gospodar fără pereche".

09 oct. 2019, 06:36
Anamaria Prodan, PRIMA REACŢIE după a plecat de la Pro TV. A dezvăluit MOTIVUL REAL al DEMISIEI

Anamaria Prodan, care a prezentat primele două sezoane ale emisunii şi l-a început pe al treilea, a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei de a renunța la „Gospodar fără pereche”.

„Nu plec niciodată de lângă voi și nici de lângă „Gospodar Fără Pereche”, numai că nu mai am timp. S-au decalat filmările. Trebuia să fiu aici în România pentru filmări. Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, a declarat Anamaria Prodan.

Scene ŞOCANTE la mormântul Ionelei Prodan. Cum a venit Anamaria Prodan la cimitir FOTO

Anamaria Prodan a avut și un mesaj pentru producătorii show-ului, dar și pentru postul Pro TV: „Și le mulțumesc tare mult, pentru că știi că în general nimeni nu te lasă să pleci așa din proiect, dar d-aia îi iubesc atât de mult eu și d-aia am relația asta specială cu PRO-ul, că m-au înețeles așa până la ultima rugăminte”.