Anamaria Prodan, reacţie virulentă. „Gura mică! Să nu mai aud un cuvânt, că încep să vorbesc şi eu şi nu e bine!”

Anamaria Prodan a reacționat vehement după transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga și i-a criticat dur pe cei care l-au contestat pe internaționalul român.

05 iul. 2019, 04:47
Anamaria Prodan, reacţie virulentă. „Gura mică! Să nu mai aud un cuvânt, că încep să vorbesc şi eu şi nu e bine!”

Nicolae Stanciu, 26 de ani, a semnat cu Slavia Praga, echipă la care va juca timp de 4 ani, iar Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a avut o reacţie virulentă pentru GSP.

Nicuşor Stanciu s-a transferat din nou în Cehia, dar fanii lui Sparta Praga îl ameninţă: „Eşti un Iuda!”

„Aș vrea să aud acum vocea contestatarilor! Spuneau „Stanciu e mort! Terminat! Nu mai are ce să caute la națională! Să căutăm altul!”. Stanciu le-a demonstrat tuturor cine este! E numărul 10 al naționalei, care câștigă bani și face istorie!

Ce jucător român are cifrele lui Stanciu când vine vorba de transferuri până la vârsta de 26 de ani? Gura mică! Să nu mai aud un cuvânt, că încep să vorbesc și eu și nu e bine! Jucătorii mei sunt cei mai buni! Cei mai educați! Noi facem istorie!

Așa că le sugerez guralivilor să-și ia o bere și să se așeze în fata televizorului, ca să-l aplaude pe Stanciu în UEFA Champions League sau Europa League, și să viseze că într-o viață, peste un milion de ani, vor putea să facă și ei un popor întreg să tremure când ai mingea la picior și sa le strige numele când dău goluri”, a declarat Anamaria Prodan.