Anamaria Prodan, REPLICĂ RAPIDĂ după dezvăluirile lui Gigi Becali. „Nu-l interesează pe el!”

Anamaria Prodan a reacționat după ce Gigi Becali a dezvăluit că Alin Toșca crede că nu joacă la Steaua din cauză că nu este reprezentat de soția lui Laurenţiu Reghecampf.

21 nov. 2016, 13:17
Anamaria Prodan, REPLICĂ RAPIDĂ după dezvăluirile lui Gigi Becali. „Nu-l interesează pe el!”

Anamaria Prodan a precizat că este agentul oficial al lui Alin Toşca şi nu crede că acesta s-a plâns la Gigi becali, aşa cum dezvăluise finanţatorul celor de la Steaua.

Gigi Becali a câştigat procesul cu statul român. Miza: 320.000 DE EURO

„Nu știu ce a spus patronul. Alin Toșca este reprezentat de mine și  vorbește zilnic cu mine. E unul dintre cei mai buni fundași din România. El nu vorbește cu patronul, ci numai cu mine.

Gigi Becali nu are cum să știe toți jucătorii pe care eu îi manageriez. Nu cred ca trebuie să îi spun cu ce jucător semnez pentru că nu cred că îl interesează.

Gigi Becali, decizie RADICALĂ legată de STEAUA

Dacă Toșca s-ar fi dus la patron, m-ar fi chemat pe mine sau pe Reghe. Toșca a fost ales căpitan pentru că Reghe are mare încredere în el.  Toșca nu e o fire sensibilă. E foarte echilibrat. De-asta îl vedeți pe teren. Niciodată nu s-ar putea ca Toșca, titularul echipei naționale, să nu intre pentru că așa vrea el”, a spus Anamaria Prodan.

Gigi Becali şi Donald Trump, AFACEREA SECOLULUI. Planul INCREDIBIL al celor doi MILIARDARI