Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, decizie radicală: „Am ajuns la capătul puterilor”

Sunt celebri şi bogaţi, dar au luat o decizie radicală. Prodanca şi Reghe s-au săturat de România. Vor să se mute definitiv din ţară. Care sunt motivele pentru această hotărâre incredibilă? Anamaria a dat cărţile pe faţă.

14 apr. 2015, 09:43

Vor să trăiască visul american pentru toată viaţa. Ana şi Reghe sunt foarte aproape de o decizie uluitoare. Vor să se mute definitiv din ţară. Motivul îl spune chiar Anamaria.

„E mai bine pentru că este mai linişte, oamenii mai buni. Nu există bârfele şi răutatea pe care le găsim aici. Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul, poate mulţi vor spune că nu eşti româncă bună. Nu! Sunt o româncă foarte bună, dar eu, una, am ajuns la capătul puterilor şi îmi place să-mi trăiesc viaţa frumos pentru că am o singură viaţă şi nu îmi place să o trăiesc în ură şi în răutate şi în invidie,” a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Până să se mute definitiv peste Ocean, Ana şi Reghe şi-au petrecut o vacanţă spectaculoasă în San Diego.

„Foarte frumoasă! E prima noastră vacanţă în adevăratul sens al cuvântului. Am stat liniştiţi, ne-am distrat. Acum ne întoarcem să ne aranjăm casa. Încet-încet ne întoarcem aşa în America, ne întoarcem acasă,” a mai spus soţia lui Reghecampf.

Steven Gerrard, David Villa sau marele pele au decis să-şi încheie cariera de fotbalişti în Statele Unite. S-o gândi Reghe să antreneze în Liga Americană? Ce planuri de viitor are antrenorul?

„Ne-am gândit mereu să ne întoarcem în America sau Laur să antreneze în America numai că deocamdată Laur a ajuns la un nivel incredibil. Din vară vedem exact ce se va întâmpla, unde va alege să meargă. Nu ne grăbim. Suntem nişte oameni foarte relaxaţi şi cred că pentru un antrenor este foarte important să ia o echipă de la început, nu pe parcurs,” a spus Anamaria Prodan.