Anamaria Prodan va prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche” la Pro TV

Anamaria Prodan, agent FIFA, va prezenta emisiunea Gospodar fără pereche pe care Pro TV o are în pregătire.

09 mai 2017, 10:00
Anamaria Prodan va prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche” la Pro TV

Anamaria Prodan va candida, în toamnă, la alegerile pentru şefia LPF.

„M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea.

Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă ești Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan.

Pro TV a achiziționat anul acesta formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

DESPRE FORMAT. Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup și dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.