Destinaţie SURPRIZĂ de Revelion pentru cuplul PRODAN-REGHECAMPF

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au săturat de avioane şi de drumuri, astfel că au decis să petreacă Revelionul în România.

21 dec. 2014, 15:05
Destinaţie SURPRIZĂ de Revelion pentru cuplul PRODAN-REGHECAMPF

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf vor petrece cinci zile la un hotel de patru stele din Predeal, in compania familiei si a prietenilor apropiati. Anamaria Prodan a ales un hotel din Predeal, scrie WOWbiz.ro.

„Prodanca a fost cea care a ales hotelul, fireste, unul de patru stele, unde conditiile sunt foarte bune. Cei doi vor sta intr-un apartament al stabilimentului, al carui pret se ridica in perioada de Revelion la 1.500 de euro pe sejur, insa, va merita, caci sistemul este all-inclusive. De la bauturi alcoolice, gen tuica, visinata, afinata, whisky , campari, vermut, gin, vin, bere non-stop pana la mancare pe saturate. Se va incepe cu dejun BBQ, la care se va taia porcul si vor canta lautarii, apoi se va continua cu cina festiva de Revelion, brunch-ul de a doua zi, carnavalul de  seara si alte petreceri surpriza. In plus, va beneficia de SPA, masaj si sala de sport la discretie”, au povestit apropiatii familiei Prodan-Reghecampf.