Anamaria Prodan, ATAC SUBURBAN la adresa lui Emeric Ienei. A depăşit ORICE LIMITĂ

Anamaria Prodan a fost extrem de deranjată după un comentariu al lui Emeric Ienei care îl viza pe soţul ei, Laurenţiu Reghecampf.

03 iun. 2015, 13:44
Anamaria Prodan, ATAC SUBURBAN la adresa lui Emeric Ienei. A depăşit ORICE LIMITĂ

Emeric Ienei a spus că Laurențiu Reghecampf a încercat să destabilizeze atmosfera la Steaua în manadatul lui Costel Gâlcă.

„Nu a fost fair-play din partea lui Reghe ce a facut, cu aceste iesiri cu jucatorii pe care i-a antrenat. Mai ales atunci cand echipa a scazut in rezultate si in valoare… este neplacut, nu este fair-play fata de un coleg de-al tau”, a declarat Emeric Ienei, antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni în vitrina campioanei României.

Deși Gigi Becali a întărit afirmațiile lui Ienei, atunci când a dezvăluit că Reghecamf și-a dorit să se întoarcă la Steaua, Anamaria Prodan nu a digerat prea bine spusele fostului antrenor.

„Legenda este mare, dar depășită de timp și de situație din toate punctele de vedere. Nici nu poți să-i răspunzi unui bătrânel frumos care a făcut performanță. Probabil dumnealui se aștepta ca Reghecampf să bată jucătorii, să fugă de ei, să nu le deschidă ușa. Probabil pe timpul dânsului așa se proceda, dar nu mai suntem comuniști. Acești jucători care au stat cu Reghecampf la masă când Reghecampf a trecut prin România sunt familia noastră. Lucru greu de înțeles, probabil, pentru domnul legendă”, a scris Anamaria Prodan pe Facebook.