Anastasia Cecati a fost înmormântată. Mama actriţei din Las Fierbinţi, dusă de urgenţă la spital VIDEO

Durere fără margini la înmormântarea Anastasiei Cecati. Aceasta a fost petrecută, astăzi, pe ultimul drum de către familia sa. Au venit să-și ia rămas bun de la Anastasia, foștii colegi, prieteni, cunoscuți din România, dar și cei care i-au apreciat activitatea. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2018, 14:20
Anastasia Cecati a fost înmormântată. Mama actriţei din Las Fierbinţi, dusă de urgenţă la spital VIDEO

Funeraliile au avut loc la Cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală. Răpusă de durere, mama Anastasiei a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după ceremonia funerară ea a fost transportată la spital.

Tot astăzi a fost înmormântat şi soţul Anastasiei, Alexei Mitachi care a sărit în gol după ce şi-a înjunghiat iubita. Cei doi au lăsat orfan o fetiță de doar 3 săptămâni.

Mama modelului moldovean care a fost ucis de către soțul ei vrea să-și crească nepoata. Aceasta s-a adresat deja la direcția municipală pentru drepturile copilului pentru a prelua tutela. În prezent fetița de doar trei săptămâni este internată la Spitalul numărul 1 din Capitală și se află în afara oricărui pericol.

Copilul a fost vizitat astăzi de bunica sa. Distrusă de durere, femeia a refuzat să vorbească cu noi specificând că se află într-o stare mult prea rea pentru a putea discuta. 

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituție care tratează acești copii”, a spus directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Miercuri, copilul va fi transferat la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În tot acest timp, direcția municipală pentru drepturile copilului urmează să decidă dacă fetița poate rămâne sub tutela rudelor. 

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ.