ANASTASIA CECATI a fost ucisă. Motivul şocant pentru care actriţa din Las Fierbinţi a fost ucisă de medicul stomatolog

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Soțul victimei, care s-a aruncat ieri de la etaj, era medic stomatolog într-o clinic privată din Chișinău.

20 feb. 2018, 09:45

Anastasia Cecati a fost ucisă. Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soţie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului.

Anastasia Cecati, actriţa din „Las Fierbinţi”, ucisă de soţ. Vedeta devenise mămică de curând

După aceea, corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe. În apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la spital.

Ultima imagine cu actriţa din Las Fierbinţi înainte de fi ucisă de soţ

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-ar fi fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”, iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală, după cum relatează publika.md.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”, scrie publika.md.

Anastasia Cecati a murit. Ramona Gabor era prietenă bună cu actrița Anastasia Cecati

Anastasia Cecati. Ramona Gabor era prietenă bună cu actrița Anastasia Cecati, care a fost ucisă de soțul ei, luni (19 februarie), în apartamentul lor din Chișinău. După ce a comis oribila crimă, bărbatul s-a aruncat de la etajul 7 al clădirii în care locuia și a murit pe loc. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Ramona Gabor, care a scris un mesaj emoționant în memoria Anstasiei.

Ramonei Gabor nu îi vine să creadă că Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei. Vedeta a anunțat că se întoarce din Dubai, dar nu a menționant dacă o face pentru a se duce la înmormântarea prietenei sale.

Anastasia Cecati. „Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a scris Ramona Gabor.

Video: Youtube/Anastasia Cecati

Ultima postare pe Facebook a actriţei ucise de soţ. Prietenii şi fanii tinerei, şocaţi de moartea acesteia

Moartea Anastasiei Cecati a şocat o lume întreagă. Fanii şi prietenii fotomodelului au scris mai multe mesaje de adio pe reţelele de socializare. Anastasia a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuiau.

Anastasia era un fotomodel de succes. Ultima postare pe pagina de Facebook a fost pe data de 8 ianuarie, când a distribuit un link prin care îşi ruga prietenii să o voteze pentru a ajunge pe coperta revistei „Jetset Magazine”.

Fanii Anastasiei sunt şocaţi de moartea fotomodelului. Aceştia au postat mai multe mesaje de condoleanţe pe profilurile ei de Facebook şi Instagram.

” Dumnezeu să te ierte”, este mesajul unui fan de pe Facebook.

„Teribil, odihneşte-te în pace. Dumnezeu să-ţi ocrotească fetiţa.Condoleanţe familiei”, este mesajul unui fan de pe Instagram.

„Odihneşte-te în pace, îngerul meu frumos. Îmi va fi dor de tine şi te voi iubi mereu”, a scris cineva pe Instagram.

Anastasia Cecati, actriţa care a jucat în serialul „Las Fierbinţi” a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuiau. După ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a aruncat de la etaj. Actriţa, care era şi fotomodel, devenise mamă de trei săptămâni.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn.
 
Citeşte şi: