Imagini cu apartamentul groazei. Aici a fost ucisă actriţa din Las Fierbinţi VIDEO

După ce a ucis-o pe Anastasia Cecati, bărbatul s-a aruncat de la etajul al 7-lea al cădirii în care a comis crima. La două zile după tragedia, publika.md a publicat imagini cu apartamentul groazei.

21 feb. 2018, 07:23
Imagini cu apartamentul groazei. Aici a fost ucisă actriţa din Las Fierbinţi VIDEO

Viața actriței Anastasia Cecati a fost curmată de tatăl copilului ei, la doar trei săptămâni după ce a devenit mamă. El și-ar fi părăsit prima soție pentru ea, dar relația lor s-a degradat treptat. Ea se stabilise deja în Dubai, acolo unde se bucura de o carieră înfloritoare.

S-a întors la Chișinău când născut și nu și-a putut imagina ce avea s-o aștepte. Bărbatul ei a ucis-o chiar în apartamentul său, de față cu copilul lor.

Potrivit vecinilor, între cei doi s-a iscat un conflict iar bărbatul, un dentist de 35 de ani, a înjunghiat-o pe Anastasia Cecati în zona gâtului. Actrița a fost descoperită de oamenii legii într-o baltă de sânge, iar în camera alăturată au găsit bebelușul de numai trei săptămâni.

După ce a ucis-o pe Anastasia Cecati, bărbatul s-a aruncat de la etajul al 7-lea al cădirii în care a comis crima. La două zile după tragedia, publika.md a publicat imagini cu apartamentul groazei.

„Bărbatul mai avea și altă familie la întreținere iar astăzi a venit la respectiva familie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii și s-ar fi certat şi bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului”, a spus Vlad Burac, șeful serviciului de presă al IGP.

Alexei şi Elena au divorțat anul trecut, iar împreună aceştia aveau o fetiţă de 4 ani. Din spusele unei prietene de a Elenei, cei doi nu au menţinut legătura după divorţ. Elena continua să îşi crească singură fetiţa de doar patru anişori. Tot prietena Elenei afirmă ca aceasta nu a fost geloasă şi nu ar fi acesta motivul divorţului. După divorţ Elena şi Alexei au împărţit averea, iar la scurt timp aceştia au încetat orice discuţie. Alexei îşi vizita fiica foarte rar şi atunci la grădiniţa, maximum pentru două ore.

Astăzi, angajații clinicii au pus lacăt la uşă. Deocamdată nu ştim care este motivul. 

Cu Anastasia Cia, Alexei s-a cunoscut cunoscut în cabinetul lui stomatologic din sectorul Râşcani. Acesta s-a îndrăgostit de ea şi şi-a anunţat prietenii că vor juca nunta. Din spusele prietenilor, Alexei provine dintr-o familie destul de bună, tatăl său la fel medic stomatolog, fratele acestuia studiază stomatologia la Iaşi, iar sora este plecată peste hotare.

Anastasia Cecati era o persoană cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul secund în concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre cum ar fi GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.