IMAGINI DE COŞMAR: Anca Ţurcaşiu, cu cătuşe!!!

Mihaela Rădulescu s-a alăturat trupei TAXI într-o campanie împotriva violenţei domestice. Vedeta de televiziune este protagonista unui videoclip şocant în care este abuzată fizic de un bărbat. Nu este singura vedetă care a apărut în astfel de ipostaze violente. 

26 nov. 2013, 10:14
IMAGINI DE COŞMAR: Anca Ţurcaşiu, cu cătuşe!!!

Videoclipul a fost lansat luni, 25 noiembrie, de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor. Mihaela Rădulescu joacă rolul unei femei care este bătută cu regularitate de soţul său, de cele mai multe ori, în faţa copilului. Nu este singura vedetă apărută în astel de ipostaze.

Inna, plină de sânge şi vânătăi, victimă a violenţei domestice. De ce a strâns poza 16.000 de Like-uri pe Facebook 442
 

Violenţa domestică nu ocoleşte pe nimeni. Chiar şi marile vedete pot cădea victimele brutalităţii. Astfel că, pentru a atenţiona femeile care trec prin astfel de momente, vedetele de la noi au pozat într-o ipostază şocantă: pline de vânătăi şi sânge.

Inna a postat recent pe pagina ei oficială de Facebook fotografia şi imediat admiratorii au apreciat iniţiativa cântăreţei cu peste 20.000 de likeuri.

Anca Ţurcaşiu a fost arestată în văzul lumii după ce o anchetă poliţienească a relevat faptul că artista a încălcat legea. 

„Sunt o femeie plină de bani, cu o afacere profitabilă, cu un amant mai tânăr – pentru că-şi permite – şi care se foloseşte de un copil superb pentru a se eschiva din tot felul de afaceri dubioase”, explica artista cele întâmplate. Din fericire, scenele nu sunt rupte din realitate ci din comedia „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie„, în care Anca Ţurcaşiu deţine un rol negativ.

Laura Cosoi a reusit sa-i terifieze pe toti cei care i-au iesit in cale dupa o incaierare apriga. Actrita avea fata in sange si corpul plin de vanatai. Nimeni insa nu i-a acordat ajutor.

Laura Cosoi, batuta mar si taiata pe fata in plina strada - FOTO

Laura Cosoi a trecut prin clipe de groaza cand a fost protagonista unei scene extrem de sangeroase.

Atunci, talentata actrita filma pentru serialul „Cu un pas inainte ” in studiourile Mediapro din Buftea, iar rolul i-a impus si o astfel de scena extrem de solicitanta, din multe puncte de vedere.

Laura Cosoi a trecut prin clipe de groaza
 
Pret de cateva ore bune, Laura a stat cuminte la machiaj unde a avut loc incredibila schimbare. La final a fost de nerecunoscut, taieturile si sangele acoperindu-i toata fata. Talentul Laurei este de necontestat si, ajutata si de machiaj, frumoasa actrita a filmat niste scene memorabile, care i-au ingrozit pe fanii ei.
 
Laura a petrecut cateva ore la machiaj
 
Talentul Laurei Cosoi este incontestabil
 

Există şi cazuri reale de violenţă conjugală

Dana Razboiu, victima unui… ministru nervos

Un subiect care a tinut prima pagina a ziarelor mult timp a fost scandalulul dintre Dana Razboiu si Ovidiu Branzan. Ea vedeta tv, prezentatoarea principalului buletin de stiri al postului national de televiziune, el ministrul sanatatii. Problemele dintre cei doi au iesit la iveala dupa ce, in mijlocul unui scandal in care violenta fizica si verbala era „felul principal”, Dana Razboiu a fugit la politie sa-si reclame sotul. „Subsemnata Razboiu Dana sustin ca in seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de sotul meu, Branzan Ovidiu. Mentionez ca acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii si picioarele”, declara vedeta, in plangerea pe care a depus-o la Sectia 5 Politie, in acel moment. Dupa acest incident, Dana Razboiu a luat masura definitiva si a divortat de Branzan.

Anamaria Georgescu si artistul violent

Va mai amintiti de piesa „Ochii tai” si de artista care o interpreta? Este vorba despre Anamaria Georgescu o tanara care in momentul in care s-a lansat a fost o revelatie, insa dupa acel moment nu s-a mai auzit nimic. Ei bine, trebuie sa stiti ca ea a fost victima agresiunii fizice si verbale, agresiune venita din partea barbatului alaturi de care a stat 4 ani de zile, barbatului pe care l-a iubit, el fiind tot artist. Este vorba despre Florin Chilian. Ea isi aminteste de acele momente, dar frica si teroarea pe care a simtit-o in acele momente sunt greu de descris in cuvinte:

„A inceput sa ma loveasca, ma gandeam cum sa fac sa scap cu viata. M-a lovit din nou, am cazut si m-am lovit la cap, de bordura”, a povestit Anamaria. Nu ar fi vorbit niciodata despre acest subiect, daca nu era citata ca martor intr-un proces intentat iubitului ei de atunci, Florin Chilian, care a fost acuzat ca a lovit masina dupa ce s-a urcat la volan in stare de ebrietate si ca a dat declaratii mincinoase.

Larisa Dragulescu, „sacul de box” al sotulul sportiv

Scandalurile din fosta familie Dragulescu au inceput cu multi ani in urma, insa publice au devenit in 2008 cand Larisa Dragulescu a facut plangere la Politie. In timpul unor discutii in contradictoriu, sportivul si-a lovit sotia cu piciorul in fata, atat de tare incat i-a invinetit ochiul. Din pacate, sotul violent a scapat foarte ieftin in urma acestui incident, el platind o amenda de doar 1200 de lei, chiar daca la dosar a existat un raport medico-legal si o reclamatie scrisa. 

Dupa acest incident, cei doi s-au separat.

Anamaria Ferentz si palma, cadou de nunta…

Suna ciudat, oarecum ironic, dar nu este pentru ca asa s-au intamplat lucrurile. Solista si fostul sau sot erau la Paris, unde petreceau sarbatorile de iarna in 2005, cand s-a intamplat incidentul. Erau logoditi de cinci luni si cautau rochie de mireasa cand, in timpul unei certe, afaceristul Marcel Toader a considerat ca o palma ar rezolva situatia. A rezolvat-o, pentru ca dragostea a sfarsit printr-un divort. „Este agresiv atat verbal, cat si fizic”, a declarat solista la vremea respectiva.

Cantareata de muzica populara impuscata in cap

Aceasta este povestea solistei Maria Ghinea care la doar 22 de ani a trecut printr-un cosmar greu de descris in cuvinte. A trebuit sa reinvete sa vorbeasca, sa scrie, sa citeasca, sa… traiasca. Si toate acestea au fost urmarile unei impuscaturi in cap pe care a primit-o de la primul sot, un monstru, asa cum singura in catalogheaza. 

„M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, cu sangele siroind. Am pierdut 4 litri de sange. N-am mers si n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumatate de inchisoare”, a povestit cantareata la „Happy Hour”.

„Am stat cu un om care nu era in deplinatatea facultatilor mintale. In garaj construia o spanzuratoare. Vroiam sa plec intr-un turneu in Irak si mi-a zis sa nu ma mai duc. Unul dintre copii a vazut spanzuratoarea in garaj si mi-a spus sa nu ies, ca el crede ca mi-a pregatit ceva. Ma batea atat de rau ca, o data, am lesinat in garaj si mi-a dat cu otet pe fata, ca sa ma trezesc. Imi acopeream fata, ca de ea aveam nevoie in turneu. Puteam sa am zeci de vanatai”, sunt amintirile dureroase ale Mariei.

Viorel Catarama, un alt politician bataus…

Sau cel putin asa sustine fosta lui iubita, modelul Adela Surugiu, care i-a daruit si un fiu in varsta de 9 ani. Declaratia depusa la dosarul in baza caruia Surugiu l-a dat in judecata pe politician, suna asa: „Ne-am despartit pentru ca ma agresa de multe ori in fata minorului. Am hotarat sa ne despartim pentru ca minorul sa nu sufere traume grave”.

Pliciul de muste a facut legea…

…in familia Prigoana sau asta sustinea la vremea respectiva Adriana Bahmuteanu. Aceasta era arma domnului Prigoana, insa nici sotia lui nu se lasa mai prejos, amintindu-si ca la un moment dat i-a aruncat proteza de lemn pe geam. Povestea lor are un final fericit, pentru ca lucrurile s-au rezolvat si acum sunt parintii unui baietel minunat, Mihai Maximus.