Anchetă-bombă în cazul artistului mort în spital. Familia lui Ion Artur a plecat cu sicriul gol acasă

Înmormântarea cântăreţului Ion Artur a fost amânată. Familia mersese la spital să ridice trupul artistului, dar a fost trimisă acasă cu coşciugul gol. Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de medicină legală pentru autopsie. Medicii au stabilit că solistul a murit în urma unei encefalopatii virale, însă prietenii şi rudele lui nu sunt de acord cu diagnosticul.

20 feb. 2016, 08:25
Anchetă-bombă în cazul artistului mort în spital. Familia lui Ion Artur a plecat cu sicriul gol acasă

Unul dintre cei mai iubiți soliști din noua generație, solistul de muzică populară Ion Artur, s-a stins din viață, joi, la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după o lungă suferință. Starea solistului, care a fost diagonsticat cu encefalită virală, în stadiu avansat, s-a agravat vinerea trecută când acesta a intrat în comă.

Înhumarea artistului a fost amânată pentru a i se face necropsia la Institutul de Medicină Legală. 

Citeşte şi A murit un mare artist. Trupa din care a făcut parte a scos hit după hit zeci de ani FOTO

Ion Artur se afla internat din luna decembrie a anului trecut iar familia și prietenii acestuia consideră că decesul său ar fi fost grăbit de erori medicale, convinși fiind că Artur ar fi fost tratat greșit după mai multe diagonsticări eronate.

Vestea morții solistului, cunoscut și datorită emisiunilor sale de la Radio Popular, a căzut ca un trăznet în întreaga suflare muzicală, mai ales că Artur ar fi împlinit luna viitoare doar 37 de ani.

Citeşte şi A mai murit un mare cântăreţ. Mulţi români i-au fredonat melodiile

Născut în Fetești, artistul cântă de la o vârstă fragedă, a câștigat multe festivaluri dedicate muzicii folclorice și a cântat alături de mai toți soliștii importanți din muzica populară. Trupul neînsuflețit al artistului va fi înmormântat sâmbătă, în localitatea de unde a fost originar, Fetești.