ANCHETĂ de amploare în cazul TRAGEDIEI AVIATICE din SIBIU

ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Parchetul Militar a demarat o anchetă în cazul tragediei aviatice din Sibiu, în care 8 militari de elită au pierit, iar alţi 2 au fost răniţi.

22 nov. 2014, 06:24
ANCHETĂ de amploare în cazul TRAGEDIEI AVIATICE din SIBIU

ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBIU. Procurorii şi specialiştii în aviaţie analizează resturile aeronavei pentru a stabili cum s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că elicopterul a luat foc în zbor, apoi nu a mai putut fi controlat şi s-a prăbuşit, cu zece kilometri înainte de aterizare. 

Elicopterul s-a prăbuşit într-o zonă împădurită din judeţul Sibiu, lângă localitatea Mălâncrav. Un cioban care era cu oile în apropiere a auzit elicopterul, apoi o explozie şi a mers într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. A găsit un infern.

„După un timp am strigat, mă aude cineva? Mi-a răspuns, da, ajutor, am alergat la el. Când am ajuns am văzut, era distrus, ars pe faţă, pe mâini. Am văzut morţi, bunicii, dar oameni arşi…”, a mărturisit ciobanul.

CITEŞTE ŞI Unul dintre militarii morţi în accidentul aviatic din Sibiu are o POVESTE CUTREMURĂTOARE

Tânărul i-a ajutat cum a putut pe cei doi răniţi. Le-a dat coordonatele locului în care se află, apoi a sunat după ajutor.

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.