Anchetă de amploare în Gorj. Un poliţist s-a împuşcat în cap

Un poliţist din Gorj a recurs la un gest cutremurător. Acesta s-a împuşcat în cap în propria baie cu arma din dotare. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl agentului.

14 aug. 2017, 06:08
Anchetă de amploare în Gorj. Un poliţist s-a împuşcat în cap

Cristian Boncioagă, un poliţist din comuna gorjeană Stejari, s-a împuşcat în cap luni dimineaţa, înainte să intre în schimb. Poliţistul lucra în judeţul Dolj, la postul de poliţie din Fărcaş, potrivit pandurul.ro.

Primarul din Stejari, Robert Păiuşi, este şocat de gestul poliţistului de 27 de ani, cu care este vecin şi chiar urma să plece împreună pe litoral. Se pare că poliţistul i-a spus mamei sale că îl doare stomacul, a intrat în baie şi s-a împuşcat după ureche. Cel care a anunțat poliția a fost tatăl său.

Citeşte şi Un poliţist de la Transporturi Cernavodă s-a împuşcat în cap

Tânărul agent de poliție Cristian Marius Boncioagă, cel care s-a împușcat în cap, luni dimineaţă, în toaleta locuinței sale din comuna Stejari, urma să se căsătorească cu Andreea Maria, o tânără de 25 de ani, kinetoterapeut la DGASPC Gorj, cu care se logodise în luna martie a acestui an. Cei doi stabiliseră ca nunta să aibă loc anul viitor. De altfel, iubita acestuia a suferit un şoc când l+a văzut mort şi a fost solicitată aentru a+i acorda îngrijiri medicale.

Conform unor surse din apropierea cuplului, se pare că poliţistul Cristian Boncioagă era depresiv de ceva vreme şi nu putea dormi. Procurorii au deschis dosar penal şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care l-au determinat pe poliţist să+şi pună capăt zilelor.