Anchetă după ce o fetiţă de 11 ani a povestit părinţilor că „a făcut sex” la şcoală

Sesizarea părinţilor unei fetiţe de 11 ani, cum că aceasta a fost victima unui viol, i-a alertat pe poliţiştii constănţeni. Vineri, 21 martie, părinţii s-au prezentat la sediul Poliţiei municipiului Constanţa şi au reclamat că fetiţa le-a povestit că, în urmă cu o săptămână, în timp ce era la şcoală, la ora de sport, a întreţinut relaţii sexuale cu un coleg, de aceeaşi vârstă.

25 mart. 2014, 23:20
Anchetă după ce o fetiţă de 11 ani a povestit părinţilor că „a făcut sex” la şcoală

Luni dimineaţă, oamenii legii au dus-o pe fetiţă la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, pentru a se stabili dacă fata a întreţinut raporturi sexuale.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

Între timp, însă, se pare că s-a descoperit că lucrurile nu au fost atât de grave. Mirela Florea, directoarea Şcolii nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu” – unitatea şcolară unde s-ar fi petrecut cele reclamate – a precizat pentru „Cuget Liber”: „Înainte de ora de educaţie fizică, cei doi elevi de clasa a IV-a se aflau pe terenul de sport, împreună cu colegii. Cei doi s-au sărutat, colegii de clasă au făcut cerc în jurul lor şi i-au încurajat. La vârsta lor, copiii nu stăpânesc bine termenii, astfel că eleva a povestit părinţilor că «a făcut sex». Părinţii s-au alarmat, cum era şi normal, s-au adresat Poliţiei, şi la nivelul şcolii s-a dispus cercetarea de către o comisie de cercetare. Până la urmă, părinţii au revenit, după ce au avut mai multe discuţii cu fiica lor, că nu a fost vorba de un act sexual”. De menţionat că fetiţa are o formă de autism.

Mărturii incredibile în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de colegi la Constanţa. Totul a fost filmat

După cele întâmplate, părinţii celor doi copii au decis să-şi mute copiii la alte şcoli, pentru a nu suferi în cadrul colectivului. „Nu a fost decizia şcolii, ci a părinţilor de a-i muta”, a subliniat reprezentantul unităţii şcolare.