Anchetă explozivă despre conturile lui Ceauşescu. 70 de miliarde de dolari, ascunse în Canada

Corneliu Vadim Tudor deţine mai multe documente care ar atesta faptul că dictatorul român a păstrat 70 de miliarde de dolari canadieni într-o bancă din capitala Canadei, Ottawa. Documentele au fost trimise la Guvern, Parlament şi la guvernatorul BNR.

24 mart. 2014, 12:25
Anchetă explozivă despre conturile lui Ceauşescu. 70 de miliarde de dolari, ascunse în Canada

Documentele prezentate de preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, provin de la avocatul Cătălin Stăncescu, care a trimis pe data de 18 octombrie 2013, atât către Guvern, cât şi către Parlament şi BNR, un certificat de depozit care ar fi aparţinut lui Nicolae Ceauşescu.

Citeşte şi Au şi dictatorii SLĂBICIUNILE lor. Povestea manechinului preferat al lui Ceauşescu VIDEO

Contul a fost deschis în anul 1981, într-o bancă din Ottawa, capitala Canadei. Certificatul de depozit este în valoare de 70 miliarde dolari. La această sumă s-ar adauga încă 70 de miliarde din dobânda banilor care au stat de mai bine de 30 de ani în bancă.

Citeşte şi Elena Ceauşescu, clientă FIDELĂ a vrăjitoarelor. Vezi cum i s-a arătat felul GROAZNIC în care a murit VIDEO

Potrivit România TV, avocatul Cătălin Stăncescu le cere autorităţilor din România să confirme autenticitatea acestui certificat de depozit şi în cazul în care se dovedeşte a fi autentic să facă toate demersurile pentru ca statul român să recupereze aceşti bani.

Citeşte şi Marele MISTER al ultimilor 25 de ani. Primele indicii despre banii din conturile lui Ceauşescu VIDEO