ANCHETĂ în cazul bătrânei din Alba. Femeia a fost ucisă cu lovituri dure în zona capului. Se ia în calcul varianta unui jaf

Poliţiştii au stabilit primele concluzii în cazul bătrânei care a fost găsită fără suflare în curtea locuinţei sale, în Alba. După ce rezultatele autopsiei au arătat că femeia de 80 de ani a murit în urma unor lovituri dure în zona capului, anchetatorii iau în calcul varianta unui jaf. Fiul ei este în continuare în stare gravă la spital, bătut şi el de atacatori.

17 iul. 2017, 05:45
ANCHETĂ în cazul bătrânei din Alba. Femeia a fost ucisă cu lovituri dure în zona capului. Se ia în calcul varianta unui jaf

Anchetatorii care se ocupă de cazul crimei din noaptea de vineri spre sâmbătă din cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia au deschis dosar penal pentru omor şi au stabilit primele concluzii, pe baza rezultatelor autopsiei. Femeia în vârstă de 80 de ani a decedat în urma unor lovituri cu un corp dur, în zona capului. Moartea a fost violentă.

Fiul ei se află în continuare la spital, şi acesta având lovituri în zona capului.

„Este vorba despre o moarte violentă, survenită unor lovituri cu un corp dur, în zona capului, potrivit concluziilor după autopsie”, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, pentru Alba24.ro.

A fost deschis dosar penal pentru omor, însă deocamdată nu a fost acuzată oficial vreo persoană. Cercetările continuă în acest caz.

Femeia în vârstă de 80 de ani, C. Drâmbărean, a fost găsită fără viaţă, sâmbătă dimineaţa, în curtea locuinţei sale, de pe strada Regiment V Vânători, în cartierul Partoş al oraşului Alba Iulia. Fiul ei, C- Drâmbărean, de 53 de ani, a fost găsit închis în casă, în stare de șoc, cu multiple lovituri la nivelul capului.

Vecinii spun că faptele s-ar fi petrecut vineri seara, în curtea locuinței. Bărbatul s-ar fi refugiat de atacatori în casă și s-ar fi ascuns în baie, unde a fost găsit sâmbătă dimineața de echipele de intervenție alertate de rude. La fața locului, polițiștii și procurorii criminaliști au făcut cercetări. Anchetatorii iau în calcul în acest caz toate variantele privind circumstanțele în care s-au produs faptele, nefiind exclusă nici posibilitatea unui jaf.

Citeşte şi CRIMĂ în Arad. O bătrână, ucisă în bătaie de un adolescent