Anchetă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi în Capitală. Au fost filmaţi cu câteva ore înainte să moară

Misterul cadavrelor de la fabrica de ciment din Bucureşti continuă. Anchetatorii studiază imagini, pentru a găsit indicii, asta pentru că paznicii au fost filmaţi cu câteva ore înainte să moară. Cei doi bărbaţi găsiţi fără suflare în firma de pe bulevardul Timişoara ar fi murit, potrivit primelor cercetări făcute de criminalişti la faţa locului, în noaptea de duminică spre luni.

16 iul. 2018, 18:49
Anchetă în cazul celor doi paznici găsiţi morţi în Capitală. Au fost filmaţi cu câteva ore înainte să moară

Clădirea, în subsolul căreia s-au descoperit cele două cadavre, este, de fapt, o hală dezafectată în care au fost aruncate folii de plastic, pet-uri şi resturi de materiale de construcţii. Trupurile neînsufleţite erau la mică distanţă unul de celălalt, iar pe feţele paznicilor nu erau, la o primă vedere, lovituri.

„Luăm în calcul absolut orice. Nu s-au încăierat, nu a fost o luptă. Cel mai probabil vorbim de crime. Se fac audieri ale tuturor celor care s-au aflat în societatea comercială în ultimele 24 de ore”, au declarat, pentru Libertatea, surse judiciare.

Pe de altă parte, ofiţerii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei vizionează de câteva ore imagini surprinse de mai multe camere de supraveghere instalate în complexul în care se află mai multe firme. Anchetatorii spun că ar exista inclusiv înregistrări cu cei doi paznici, filmaţi cu câteva ore înainte să moară.

„Există şi imagini la care ne uităm pentru a căuta indicii. Luăm în calcul toate variantele, nu excludem nimic”, au precizat sursele Libertatea.

Totodată, poliţiştii şi procurorii verifică dacă în fabrica de ciment se foloseau substanţe toxice, care ar fi putut provoca moartea accidentală a celor doi bărbaţi.

„Există o posibilitate mică să se fi întâmplat acest lucru, însă trebuie verificată orice pistă”, au mai precizat anchetatorii.

Doi bărbaţi în vârstă de 52 de ani, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi morţi în incinta unei fabrici de ciment pe Bulevardul Timişoara din Capitală. Cei doi lucrau ca paznici ai fabricii şi au fost găsiţi decedaţi şi împachetaţi în folii de plastic. Ancheta a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri.

Citeşte şi Doi paznici ai unei fabrici pe Bulevardul Timişoara din Capitală au fost găsiţi morţi, înfăşuraţi în folii de plastic