Anchetă la Ploieşti după ce o tânără care circula fără bilet de autobuz a fost încătuşată de poliţiştii locali VIDEO

Poliţia Prahova a demarat vineri o anchetă după ce, pe internet, a apărut un filmuleţ în care o tânără care circula fără bilet de autobuz a fost încătuşată de poliţiştii locali. Cercetările se fac pentru o eventuală purtare abuzivă, dar şi pentru ultraj, fata lovind unul dintre agenţi.

23 iun. 2017, 10:58
Anchetă la Ploieşti după ce o tânără care circula fără bilet de autobuz a fost încătuşată de poliţiştii locali VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, vineri că poliţiştii au deschis un dosar în se fac cercetări pentru o eventuală purtare abuzivă a poliţiştilor locali, dar şi pentru ultraj, deoarece tânăra, care are 19 ani, a lovit un agent, iar acesta a mers la medicul legist pentru expertiză, informează MEDIAFAX. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Citeşte şi Cum arată tânăra care susţine că a făcut SEX cu 5.000 de bărbaţi GALERIE FOTO

Directorul Poliţiei Locale Ploieşti, Carmen Gheorghe, a declarat, la rândul său, că incidentul s-a petrecut joi după-amiază, iar fata a fost recalcitrantă.

„Noi avem încheiat un protocol cu TCE (firma de transport local – n.r.). Controlorii ne-au chemat după ce au depistat o tânără care circula cu trolelul 202, fără bilet. A refuzat să se legitimeze pentru a-i putea fi încheiat procesul verbal de amendă şi atunci controlorii au chemat Poliţia locală, tânăra fiind recalcitrantă”, a declarat Gheorghe.

Sursa citată a mai precizat că fata a devenit violentă la vederea poliţiştilor locali şi a lovit unul dintre agenţi.

Citeşte şi Marius Elisei, ÎNCĂTUŞAT de POLIŢIE. SCANDAL URIAŞ cu soţul Oanei Roman

„Erau în troleu în momentul în care tânăra l-a lovit de doi ori pe unul dintre cei doi poliţişti locali. Imediat după aceea, troleul a ajuns în staţie şi când s-au deschis uşile fata a fugit. Atunci a fost prinsă de colegii noştri şi i-au fost puse cătuşele. Este, din punctul meu de vedere, Boureanu de Ploieşti. Acum este o anchetă în desfăşurare”, a declarat directorul Poliţiei Locale Ploieşti.

Poliţistul local a mers, vineri, la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti unde şi-a făcut o expertiză pentru eliberarea certificatului medico-legal, fiind lovit la picioare.

Amenda pe care ar fi trebuit să o plătească tânăra pentru că a circulat fără bilet este de 63 de lei.