Anchetă la Tulcea. Trei elevi de liceu au ajuns la spital după ce ar fi fumat o ţigară cu o substanţă halucinogenă

Poliţiştii din judeţul Tulcea au deschis o anchetă după ce trei elevi de la un liceu din Isaccea au ajuns la Spitalul Judeţean cu halucinaţii şi vărsături, ei simţindu-se rău după ce ar fi fumat o ţigară cu o substanţă probabil halucinogenă. Oamenii legi fac cercetări în acest caz pentru a stabili de la ce anume li s-a făcut rău acestor elevi.

16 oct. 2018, 12:18
Anchetă la Tulcea. Trei elevi de liceu au ajuns la spital după ce ar fi fumat o ţigară cu o substanţă halucinogenă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, oamenii legii au fost anunţaţi de faptul că doi elevi de clasa a IX-a şi unul de clasa a X-a, de la Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” din oraşul Isaccea, s-au simţit rău într-una din pauze. Conducerea unităţii de învăţământ a sunat la 112, iar acolo au ajuns la multe ambulanţe care i-au transportat pe elevii respectivi la Spitalul Judeţean Tulcea, aceştia prezentând halucinaţii şi vărsături. Ei au primit îngrijiri medicale, după care au fost trimişi acasă, nefiind necesară internarea lor.

Cei trei au început să se simtă rău după ce au fumat o ţigară, deocamdată nefiind stabilit dacă era vorba de una normală sau de una care conţinea substanţe halucinogene.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili de la ce li s-a făcut rău acestor elevi.

Citeşte şi Eleve leşinate pe stradă. Fetele ar fi consumat etnobotanice