IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul INCENDIULUI în care au murit cele trei dansatoare, la Constanţa VIDEO

Ipoteză şocantă în cazul incendiului de la restaurantul din Constanţa. Potrivit România TV, anchetatorii cred că focul în care au pierit cele trei tinere a fost pus de o mână criminală. Între timp, au apărut imagini şocante cu filmul dezastrului, înregistrat de camerele de supraveghere.

09 apr. 2014, 15:02
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul INCENDIULUI în care au murit cele trei dansatoare, la Constanţa VIDEO

Ancheta este în plină desfăşurare şi până în acest moment nu se ştie cine se face vinovat pentru această tragedie. Pe camerele de supraveghere montate în zonă se vede exact ce s-a întâmplat sâmbătă seara.

Vezi: Imagini, în premieră, de la infernul în care au murit cele trei tinere din Constanţa VIDEO

„Eu personal când am fost acolo când a început incendiul am văzut fum numai la camera fetelor, iar în sală nu era fum. Pentru mine este foarte grav cum a ajuns fumul la fete acolo, nu este cuptor, nu este curent, nu este nimic. Am înţeles de la cineva că fumul a intrat pe uşă. Mi-a expirat autorizaţia la 1 aprilie 2014…am făcut modificare la spaţiu şi am făcut un dosar nou pentru o altă autorizaţie şi a mai durat 3-4 zile. Am autorizaţie de la pompieri, au fost la noi şi au verificat şi totul este valabil”, a declarat George Karam, patronul barului din Constanţa.

VEZI ŞI: Cea mai bună prietenă a Nicoletei face DECLARAŢII HALUCINANTE: Avea tot părul lipit de faţă

Nicoleta Cengher a fost filmată în timp ce cânta în local, chiar cu o seară înainte de tragedie.

Tinerele din Constanţa, care au ars de vii în incendiul din restaurant au fost aplaudate pentru ultima dată. Pe lângă familie şi prieteni, o mulţime de necunoscuţi au venit la funeralii. Durerea celor apropiaţi fetelor este greu de descris în cuvinte.

Mihaela avea doar 23 de ani. Tânăra era masterand la drept şi lucra în restaurantul groazei ca să-şi plătească studiile. Maşina care ducea trupul Mihaelei s-a stricat în drum spre cimitirul din Mangalia. Incindentul l-a făcut pe fratele Mihaelei să creadă că fata nu poate părăsi această lume.

Aceeaşi durere sfâşietoare şi la Constanţa, unde familia abia s-a putut despărţi de Nicoleta Ioana Cengher.

Mama Nicoletei a strâns tot timpul în braţe fotografia fetei, în timp ce bunica ei nu şi-a putut stâpâni lacrimile. Nicoleta avea 22 de ani şi visa să ajungă o cântăreaţă renumită. Acum a fost aplaudată pentru ultima oară.

Citeşte şi: Incendiul de la Constanţa, primele rezultate ale necropsiei. Cum au murit tinerele dansatoare VIDEO

Citeşte şi: Prima ipoteză în cazul tragediei din Constanţa. Vezi de unde a pornit INCENDIUL şi cine este vinovat

Citeşte şi: DESCOPERIRE ULUITOARE în cazul TRAGEDIEI din Constanţa. Vezi ce detalii ies la iveală despre dansatoare

Citeşte şi: TRAGEDIA de la Constanţa. Mesaj TULBURĂTOR pe Facebook al uneia dintre dansatoarele MOARTE în incendiu

Peste o sută de oameni au fost evacuaţi de urgenţă după izbucnirea focului, dar tinerele, care lucrau ca dansatoare, au murit în vestiar, nimeni n-a mai putut ajunge până la ele. O altă animatoare a fost adusă în stare gravă la Bucureşti, cu avionul SMURD. Alţi 3 tineri sunt internaţi la Spitalul din Constanţa.

A fost iad în clădirea care a luat foc la Constanţa. La parter era un resturant libanez, la etaj un club. Restaurantul şi clubul erau pline când au izbucnit flăcările. Pompierii s-au luptat ore în şir cu flăcările.

Cele trei tinere moarte in incendiu au fost gasite abia după ce pompierii au stins focul. Fetele au ars de vii în vestiarul clubului. S-au prăbuşit cu podeaua mansardei, e prima ipoteză a anchetei.