Anchor Grup a premiat-o pe gimnasta Ana Luiza Filioreanu

Inca din 1999, primul an in care a intrat pe piata din Romania, Anchor Grup a urmarit cu consecventa si a recompensat realizarile exceptionale. Unul din proiectele de suflet ale dezvoltatorului imobiliar a fost sponsorizarea echipei nationale de gimnastica ritmica inca din anul 2011.

RomaniaTV.net
12 sept. 2014, 17:08
Anchor Grup a premiat-o pe gimnasta Ana Luiza Filioreanu

La conferinta de presa care a avut loc pe 11 septembrie la Bucuresti Mall, conferinta ce a marcat aniversarea de 15 ani a centrului comercial, dl. Yurdaer Kahraman i-a inmanat o medalie de aur sportivei Ana Luiza Filioreanu, care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala cu panglica in finala de gimnastica ritmica de la Jocurile Olimpice de Tineret, organizate in 2014 la Nanjing. Dl. Kahraman a felicitat intreaga echipa nationala de gimnastica ritmica pentru performanta obtinuta si le-a daruit vouchere tuturor sportivelor prezente.

Irina Deleanu, Presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica, a facut cateva declaratii despre performanta echipei Romaniei la competitia din Nanjing si nu numai. A multumit Anchor Grup pentru sprijinul acordat. Apoi, tanara gimnasta Ana Luiza Filioreanu a facut o demonstratie a abilitatilor ei extraordinare pe scena din Hollywood Multiplex:

In acest an, Ana Luiza a reusit sa se impuna atat pe plan national, castigand cupa Romaniei si devenind multipla campiona nationala la junioare, cat si pe plan international castigand Cupe Internationale si fiind medaliata la diferite Cupe Mondiale. Ultimul sau mare rezultat este clasarea pe locul patru la Jocurile Olimpice de Tineret 2014, iar marea sa satisfactie a reprezentat-o obtinerea celui mai mare punctaj la exercitiul cu panglica in cadrul aceleiasi competitii. Medalia de aur se acorda doar la individual compus, nu si sportivilor care au obtinut cel mai mare punctaj la probe individuale.

Ana Luiza este o gimnasta talentata, cu dorinta de a face performanta, determinata si foarte ambitioasa, in concluzie, are toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un mare campion. Visul sau este acela de a se califica la Jocurile Olimpice de la Rio in 2016 si de a deveni campiona mondiala.