Anda Adam, mesaj emoţionant pe Facebook după naştere. Cântăreaţa a postat prima fotografie din maternitate

Moment special pentru Anda Adam. Luni, de Sfântul Andrei, cântăreaţa a născut o fetiţă. Soțul artistei este în culmea fericirii și a dorit să împărtășească bucuria din suflet cu toți prietenii de pe Facebook. El a postat prima fotografie din maternitate. 

30 nov. 2015, 18:22

La ora 11.30 Anda Adam a devenit mamă. Cântăreața a adus-o pe lume o fetiţă pe nume Evelin, care a primit nota 10. A fost alegerea artistei să nască în zi de sărbătoare. La scurt timp după naştere, fericita mămică a postat pe pagina de Facebook prima fotografie din maternitate.

„Fericirea și bucuria pe care o avem în suflet nu se poate exprima în cuvinte. Multumim Doamne pentru această minune în viața noastră”, a scris Anda lângă fotografie.

Nașul fetiței este Jorje. Emoționat și fericit, artistul a postat și el pe Facebook o fotografie în care apare lângă soțul Andei și un mesaj din maternitate.

„Astazi este o zi binecuvantata! S-a nascut finuta noastra! La Multi Ani, draga Evelin! Sa va traiasca dragilor si sa fiti fericiti si bucurosi in noua formula! Dupa cum vedeti pe fetele noastre, desi n-am baut nimic….pana acum..suntem foarte fericiti! De asemenea, va uram La Multi Ani tuturor celor care purtati numele de sfant astazi, inclusiv pentru finu’ Sorin Andrei dar si pentru sotia mea minunata (traiasca Nasa) pe care o cheama si Andreea”, a scris pe facebook Jorje, naşul fetiţei.

Anda Adam şi Sorin au fost susprinşi, dis de dimineaţă, când au ajuns la clinica unde avea programare pentru operaţia de cezariană. Îmbrăcată sport, artista s-a dat jos din maşină, iar imediat soţul ei i-a sărit în ajutor. A luat el geanta şi au mers spre întrarea în spital.

Anda Adam şi soţul ei Sorin aşteptau cu nerăbdare ziua în care urmau să devină părinţi. Ea a mărturisit că are totul pregătit pentru venirea pe lume a copilului şi că a cumpărat de de la hăinuţe până la scaunul de maşină.