Anda Adam se mărită. Ce planuri are pentru marele eveniment

Pentru că au trecut deja doi ani de când Anda Adam şi Victor Slav şi-au spus "adio", artista şi-a revenit complet după despărţire. În momentul de faţă, Adam Adam iubeşte din nou şi este iubită de un bărbat exact cum şi-a dorit ea.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 08:29
Anda Adam se mărită. Ce planuri are pentru marele eveniment

Viaţa i s-a schimbat în bine, când în luna august Anda Adam şi-a întâlnit sufletul pereche. Artista are o relaţie solidă cu Sorin Andrei, un bărbat cu multe calităţi, care arată foarte bine, care o iubeşte enorm şi care a şi cerut-o în căsătorie.

Relaţia celor doi s-a desfăşurat normal, urmând întocmai paşii tradiţionali: s-au logodit, urmează nunta şi apoi copiii.

Cu toate că Sorin este mai mic decât Anda Adam cu 5 ani, că acesta este încă student şi momentan că nu profesează, dar şi că locuieşte la Constanţa, Anda Adam face tot ce îi stă în putinţă pentru ca relaţia să decurgă normal.

Anda Adam, mărturisire intimă…: „Şi dacă latexul se rupe?”

Într-un scurt interviu acordat celor de la Libertatea.ro, Anda Adam a povestit cum a s-a cunoscut cu actualul său partener şi cum îşi doreşte să decurgă cel mai important moment din viaţa sa:

„Ne-am cunoscut în luna august, la mare, într-un grup de prieteni. A fost dragoste la prima vedere. Am început să vorbim amical şi, când ne-am reîntâlnit, ne-am dat seama că e clar o legătură foarte puternică între noi.

Ne place amândurora sportul, avem un stil de viaţă sănătos şi suntem mari iubitori de animale

Nunta mea nu va semăna cu celelalte. O să fie o nuntă nebună, nebună. Dar încă nu am fixat data şi mai sunt destule detalii de pus la punct. Am vorbit şi despre copii cu Sorin. Eu îmi doresc foarte mult un copil, pentru că îmi plac enorm. Probabil că destul de curând voi fi mamă”, a declarat Anda Adam.

Citeşte şi  Incredibil unde s-a mutat Anda Adam cu noul său iubit. Victor Slav o să înebunească