Andra a aflat vestea de dimineaţă şi a anunţat oficial: „E cel mai frumos lucru”. Fanii au felicitat-o

Andra si Liviu Teodorescu au lansat de curand piesa "Asa e dragostea", melodie care i-a cucerit imediat pe fanii celor doi artisti.

03 aug. 2014, 13:28
Andra a aflat vestea de dimineaţă şi a anunţat oficial: „E cel mai frumos lucru”. Fanii au felicitat-o

Andra le-a multumit in aceasta dimineata fanilor sai pentru cele peste doua milioane de vizualizari pe care videoclipul piesei „Asa e dragostea” le-a adunat pe YouTube in doar o saptamana. Vedeta se afla in vacanta alaturi de Catalin Maruta si fiul lor, David, insa pastreaza zilnic legatura cu fanii sai de pe Facebook.

Andra, extaziată pe Facebook: Aproape UN MILION de vizualizări VIDEO

„Cel mai frumos lucru in dimineata asta, a fost cand m-am trezit sa vad ca am depasit 2 milioane de vizualizari . Asta inseamna ca va place piesa. Ma bucur din toata inima ! Voi sunteti inspiratia mea si e tare bine sa va stiu aproape !! Va iubesc „, a scris Andra Pe Facebook.

„Andra e gravidă”. Iulia Albu a făcut anunţul

„Asa e dragostea” este primul videoclip in care Andra apare cu trupa si promoveaza noua formula de concert pe care si-a dorit de mult sa o lanseze. Pe langa asta, noul single aduce multa energie pozitiva, mai multe schimbari de look in ceea ce priveste haine, make-up, par si atitudine.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga cu care Andra la majoritatea single-urilor lansate de ea in ultimii ani. E o colaborare cu Liviu Teodorescu iar piesa e compozitie si productie marca DeMoga Music in frunte cu Marius Moga.