Andra a anunţat pe Facebook: „Sunt însărcinată din nou..”

Andra a anunțat, marți dimineață, că este însărcinată cu al doilea copil.

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 06:34
Andra a anunţat pe Facebook: „Sunt însărcinată din nou..”

Andra este însărcinată din nou. Cuplul a aflat că vor deveni pentru a doua oară părinţi şi se pare că de data aceasta vor avea o fetiţă. “I-am spus lui Catalin intr-un mod foarte firesc, nu am pus in scena vreo piesa de teatru. La un minut dupa ce am aflat eu, i-am spus si lui. Ne-am bucurat nebuneste si acesta a fost momentul zero, clipa in care am pornit pe un alt drum frumos. Am avut greturi la inceput, dar nu cine stie ce. In limite normale. Este adevarat ca au existat zile in care am preferat sa mananc numai salate, pentru ca altceva nu am putut”, a declarat Andra,

Cei doi au aflat sexul copilului, chiar de ziua lui Cătălin Măruţă şi au povestit că au plâns de fericire. Cuplul mai are un băieţel în vârstă de cinci ani. 

“Ne plac numele clasice, ceva gen Maria, Eva, Ioana, Ana. Mai vedem pana atunci. Eu as vrea ca fetita sa poarte numele bunicelor mele, Ioana si Maria. Dar mai cerem intre timp si parerea prietenilor, a nasilor”, a mai marturisit Catalin Măruţă.

”Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru… Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !… Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra”, a scris Andra pe Facebook.