ANDRA, anunţul cu mii de like-uri pe Facebook făcut chiar de ziua ei

Andra si Catalin Maruta formeaza o familie unita, care ii transforma in cel mai cunoscut cuplu de persoane publice de la noi, iar cele peste 4 milioane de fani pe care ii au impreuna pe Facebook arata clar asta.

23 aug. 2016, 07:51

„Va multumesc pentru toate urarile intr-o zi asa speciala pentru mine! Azi implinesc 30 de ani, 8 ani de casatorie si multe clipe fericite datorita minunilor din viata mea Catalin, David si Eva!”, a scris Andra pe Facebook, iar mesajele au început să curgă cu miile

 „Am un soţ minunat, o familie minunată, nu îmi mai doresc nimic. Dacă Dumnezeu vrea, ne mai dorim un copil!”, a declarat Andra la ProFM.

Andra, una dintre cele mai remarcabile artiste de la noi, a dovedit pana acum ca prin multa munca, poate obtine absolut orice isi doreste in viata. Artista a povestit, intr-un interviu dat in exclusivitate, pe care il puteti citi in revistei Ciao! ce a insemnat pana acum casatoria cu Catalin Maruta si a dat detalii despre cea de-a treia sarcina, dupa ce in nenumarate randuri s-a zvonit ca s-ar pregati sa aduca pe lume inca un copil.

Andra si Catalin Maruta formeaza o familie unita, care ii transforma in cel mai cunoscut cuplu de persoane publice de la noi, iar cele peste 4 milioane de fani pe care ii au impreuna pe Facebook arata clar asta.

Mai mult, cantareata si prezentatorul TV sunt foarte simpatizati de publicul larg si de aici interesul mare pentru viata lor privata. Andra a dezvaluit intr-un interviu exclusiv pentru revista Ciao! daca este sau nu insarcinata pentru a treia oara, dar si ce apreciaza cel mai mult la sotul ei. In nenumarate randuri s-a zvonit ca s-ar pregati sa aduca pe lume si cel de-al treilea copil, dupa ce cantareata i-a adus pe lume pe David (5 ani) si pe micuta Eva Maria (1 an), iar acum a vorbit pentru prima data de aceasta viitoare sarcina.

 „As fi recunoscut din prima zi daca eram insarcinata“

„Eu nu sunt genul de om care isi tine viata de familie intr-un secret continuu, dimpotriva. Daca eram insarcinata, as fi recunoscut din prima zi in care medicul mi-ar fi confirmat. Dar acum, totul a pornit in gluma de la o emisiune TV, apoi presa zilnic a speculat acest lucru, fara ca macar sa ma intrebe… Avem doi copii minunati, nu avem un plan ferm legat de cati copii vom mai avea, daca Dumnezeu va decide ca ne mai trebuie inca unul, in casa si in inima noastra exista loc suficient. Daca nu, ne consideram oricum niste parinti care nu au ce sa reproseze destinului“, a declarat cantareata.

De asemenea, atat despre viata sa de familie, cat si despre cea profesionala, Andra se declara o femei implinita. „Sigur ca ma simt binecuvantata de un destin care, fara indoiala, in parte mi-a fost daruit, iar in rest mi l-am construit cu multa munca. Nu am indraznit niciodata sa visez mult, brusc sau fara argumente. Am crescut intr-o familie in care modestia a fost o biblie a sufletului, daca pot sa spun asa“, a mai adaugat artista.

Il iubeste pe Catalin Maruta la fel ca-n prima zi

 Chiar daca pe scena e o aparitie spectaculoasa, vedeta nu a uitat niciodata, vreo clipa, ca trebuie sa fie o sotie si o mama model. In ceea ce-l priveste pe sotul ei, omul de televiziune Catalin Maruta, Andra a povestit urmatoarele lucruri: „La Catalin… de unde sa incep si unde sa inchei? In primul rand, m-a fascinat creativitatea lui. Gaseste solutii in orice situatii, nu intra in panica, e stapan pe situatie, e un profesionist impecabil, e profund, afectuos si… nu in ultimul rand, un tata extraordinar. Nici in cele mai frumoase visuri nu-mi puteam dori un tata mai potrivit pentru copiii mei“.

Iar in ceea ce-o priveste atunci cand nu e pe scena, o zi din viata Andrei arata in felul urmator: „Sunt o femeie plina de viata, asa cum apar si in ochii publicului. Spun cu mana pe inima ca nu joc roluri pe scena, sunt ceea ce arat ca sunt. Ma trezesc devreme, ma ocup de muzica, obligatoriu, dar si de familie. O zi are suficiente ore pentru tot“.

Mai mult decat atat, sotia lui Catalin Maruta a marturisit si ce-si inchipuie ca va face si peste 10 ani, iar cu siguranta raspunsul dat de ea ar emotiona pe oricine: „Evident, la fel de fericita. Parul alb nu se va vedea, pentru ca voi avea grija sa-l camuflez cu vopsea buna, ha, ha! E important ca familia mea sa fie vesela si creativa. Copiii vor fi mari si vom discuta cu ei ca intre adulti. Abia astept sa am emotii pentru examenele lor! Examene la scoli, examene in viata…“.