Andra despre venirea Mihaelei Radulescu la Romanii au talent: „Dacă nu doream eu, ea nu venea în juriu!”

Catalin Maruta si Andra au acordat un interviu sincer pentru cei de la revista OK. Cei doi s-au lasat debracati de secrete si au reusit sa acorde un interviu extrem de savuros.

21 apr. 2015, 06:31
Andra despre venirea Mihaelei Radulescu la Romanii au talent: „Dacă nu doream eu, ea nu venea în juriu!”

ROMANII AU TALENT: „Daca gandeam ca vine ea si se desfasoara pe acolo si imi ia mie din celebritate era altceva, dar eu nu gandesc asa. Daca gandeam, nu acceptam ca ea sa vina in emisiune. Puteam sa fac asa daca o percepeam ca pe o competitie intre noi. Eu am privit binele emisiunii. Daca era cantareata, mai ziceam, dar avem zone diferite”, a spus Andra.

Mihaela Rădulescu pe Facebook: „Când ei au spume la gură, eu am un sărut fierbinte pe buze”

Maruta a confirmat si el acest lucru despre sotia sa si a spus ca toti juratii vechi ai concursului au fost intrebati despre actuala componenta a juriului. „Lumea nu are de unde sa stie, dar cand s-a hotarat inlocuirea unui membru al juriului, formatul cere ca toti ceilalti sa-si dea acordul. Si Andra si l-a dat. Vine Mihaela, foarte bine. Are 20 de ani de cand face televiziune. Andra e interesata cel mai mult de ceea ce se intampla cu muzica.”, a explicat si Catalin pentru cei de la revista okmagazine.