Andra intervine în scandalul momentului. Mesajul cântăreţei după ce mii de oameni au fost păcăliţi pe Facebook

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. Escrocii au promis în numele cântăreţei o maşină şi au reuşit să înşele zeci de mii de oameni. Artista a anunţat că nu-i va lăsa să scape şi va face plângere la poliţie.

24 iul. 2016, 13:59
Andra intervine în scandalul momentului. Mesajul cântăreţei după ce mii de oameni au fost păcăliţi pe Facebook

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, Andra Măruță, își bulversează fanii de pe Internet cu un anunț provocator. Solista se declară dispusă să renunțe la un superb autoturism Mercedes în schimbul unui Like pe „noua” sa pagină de Facebook. În realitate, Andra a căzut victima aceleiași tentative de fraudă care a scos-o din minți pe Antonia Iacobescu.

Andra a declarat că nu oferă nici o mașină nimănui pe Facebook și că se va adresa Poliției. „O să raportez acest incident celor de la Facebook și la Poliție. Nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru”, a declarat solista. Ea și-a asigurat susținătorii că nu are nici o campanie care vizează atragerea de fani printr-un concurs de acest gen.

Citeşte şi ANDRA, surprinsă în momente intime cu soţul său FOTO

„Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2014. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi aceasta postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup!”, este mesajul care însoțește fotografia în care solista apare sprijinind un bolid Mercedes second hand, în parcarea unui dealer auto.

Mesajul mincinos s-a rostogolit ca un bulgăre de zăpadă în mediul online. Până să-și dea seama Antonia, postarea strânsese zeci de mii de Like-uri și tot atâția admiratori convinși că se vor alege cu o supermașină. Solista și-a potolit fanii cu un mesaj pe pagina sa reală de Facebook. „Dragii mei, după cum ștțti, aceasta este singura mea pagina de Facebook oficială! Așa că vă rog să nu luați în seamă toate mesajele de pe profile personale sau pagini create care se dau drept mine. Ba mai mult, vă rog să le dați report! Dați REPORT, eu nu am facut și nu voi face niciodată astfel de concursuri! Mulțumesc”, a scris Antonia la mai bine de trei săptămâni de la lansarea în eter a campaniei.