Andra, postare cu zeci de mii de like-uri pe Facebook. Mii de mesaje de la fani

Andra este foarte mândră de cei doi copii ai ei, David şi Eva. Artista a participat la serbarea de Crăciun a micuţilor, unde băiatul ei a fost îmbrăcat într-unul din renii lui Moş Crăciun.  

12 dec. 2017, 19:20
Andra, postare cu zeci de mii de like-uri pe Facebook. Mii de mesaje de la fani

„Prima serbare la scoala nu se uita niciodata! Mai ales daca prinzi renul lui Mos Craciun! Sa speram ca sania va mai zbura!”, a scris Andra pe Facebook. Postarea a avut 25.000 de likeu-uri şi aproape 300 de distribuiri.

Andra formează o familie cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruțăși cei doi copii ai lor, David și Eva.

Cătălin Măruţă a dezvăluit ce planuri de Crăciun are pentru familia sa

Cântăreața a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre cum a fost anul 2017 pentru ea, dar a și afirmat că tot ceea ce își pune pe listă, ca dorințe, i se îndeplinește.

„Să fim sănătoşi, asta este cel mai important! Şi toată lumea să fie sănătoasă!!! Celor mici şi dacă nu au fost cuminţi, ce să le facem? Tot ai noştri sunt, tot trebuie să vină Moşul! Foarte plin a fost 2017!

Un an cu multe realizări, cam ce îmi pun pe listă la început de an, cam asta se întâmplă. În general îmi place să îmi duc la bun sfârşit toate planurile şi Slavă Domnului, am reuşit şi anul acesta! Şi dacă nu scriu aşa pe foaie, îmi fac în gând, îmi pun nişte dorinţe, ce mi-aş dori pentru anul acela”, a declarat Andra.