Andra şi Cătalin Măruţă se pregătesc să devină din nou părinţi: „Sigur vom avea o fetiţă!”

În 2014 au existat foarte multe zvonuri legate de un nou copil al cuplului Andra- Maruta. Intr-un interviu acordat revistei Spy, prezentatorul tv recunoaste ca, in anul ce vine, isi doreste o fatita. Cei doi au ales si numele viitoarei fiice.

23 dec. 2014, 07:48
Andra şi Cătalin Măruţă se pregătesc să devină din nou părinţi: „Sigur vom avea o fetiţă!”

Intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei Spy, Catalin a dialogat pe marginea acestui subiect.“Sigur ca ne dorim o fetita, dar soarta stie mai bine ce ne trebuie. Pe undeva, noi si ai nostri suntem siguri ca vom avea si o fetita, intr-o zi. Nu ne bazam pe nimic concret, normal, doar pe intuitie. Vom vedea!”, a spus vedeta tv. Andra vorbeşte despre fetiţa ei. Vezi ce nume va purta cel de-al doilea copil

Mai mult, Andra si Catalin par ca s-au gandit si la un nume, iar in cazul in care Dumenezeu ii va binecuvanta cu o fetita, atunci aceasta va purta numele de…”As minti sa-ti spun ca nu m-am gandit la un nume. Noi ne gandeam sa o cheme Alma Maria, dar hai sa nu anticipam”, a dezvaluit Maruta.

„Îmi place şi Mara, dar îmi place mai mult Alma-Maria, Eva- Maria”, a dezvălui Andra, la un post de radio.

Cătălin Măruţă a izbucnit în lacrimi în emisiune: „Am plâns de emoţie”

Andra, la un pas de LEŞIN pe scenă. Vezi prima reacţie a artistei după ce i s-a făcut rău

Cătălin Măruţă a vorbit în premieră, într-un interviu acordat eva.ro, despre zvonurile privind sarcina Andrei.

„Sigur că ne mai dorim copii şi nu am ascuns niciodată asta. Cine ne cunoaşte ştie că nu suntem genul să ascundem aşa ceva. Am fost deschişi cu presa întotdeauna, iar când Andra va fi însărcinată, veţi fi primii care vor afla. Nu văd de ce am păstra tăcerea asupra acestei chestiuni, mai ales că nimic nu ne-ar face mai fericiţi decât să ne extindem familia. Suntem pregătiţi oricând să-i aducem lui David un frate sau o surioară”, a spus Măruţă.

Citeşte şi: Andra este în culmea fericirii! A anunţat sarcina şi aşteaptă să vadă dacă este fată sau băiat