Andrada din Zalău şi-a scos virginitatea la licitaţie. Nimeni nu s-a înghesuit, aşa că…

Tânăra care a şocat opinia publică în urmă cu ceva timp, când SPYNEWS.ro a prezentat certificatul medico-legal care atesta virginitatea ei, revine în forţă. Vizibil ofuscată că nimeni nu s-a înghesuit cu oferte care mai de care mai atrăgătoare, Andrada este hotărâtă să facă pasul cel mare, surpriză, cu oricine.

21 sept. 2014, 09:52
Andrada din Zalău şi-a scos virginitatea la licitaţie. Nimeni nu s-a înghesuit, aşa că…

În urmă cu ceva timp, Andrada arunca bomba în lumea internauţilor. Bărbaţii au rămas uimiţi când au deschis cel mai utilizat site de socializare şi au dat peste un certificat medico-legale care atesta virginitatea. Pe atunci, Andrada căuta oferte pentru cel mai de preţ lucru al ei şi nu accepta orice ofertant. Astăzi, blonda din Zalău este conştientă că devine din ce în ce mai greu să găsească un potenţial doritor.

Andrada este o tânără din Zalău, extrem de hotărâtă şi aparent…virgină. Probabil enervată la culme de răutăcioşii care puneau la îndoială virginitatea ei, Andrada le-a dat peste nas tuturor în momentul în care a făcut publică dovada. Totuşi, nu s-a oprit aici. De parcă nu era destul certificatul medico-legal scos de la IML, tânăra din Zalău a acceptat oferta unora dintre prietenii virtuali de a scoate la vânzare propria virginitatea. „Andrada, eu zic să dăm drumul la licitaţie, să vedem care e mai darnic şi dornic să te ia de nevastă.”, au scris câţiva dintre prietenii Andradei.

Răspunsul tinerei nu a întârziat să apară. „Aşa zic şi eu! Care plăteşte mai bine, sună-mă!”, scria în urmă cu ceva timp Andrada pe site-ul personal de socializare.

„Nu mi-am făcut un iubit pentru că este foarte greu. Mă văd cu nişte băieţi acum, însă nimic serios. Sunt pregătită să îi ofer unui tip virginitatea mea, nu am de gând să mai aştept un prinţ pe cal alb. Nu există aşa ceva. Credeam că bărbaţii sunt ca înainte, că preferă fetele pure, dar poate că e mai bine să încerc şi altfel.”, a povestit Andrada pentru SPYNEWS.ro