Andreea Antonescu a trădat-o pe Andreea Bălan? Împreună cu Keo şi Misty…

Andreea Bălan de când s-a despărţit de Keo pare că vrea să uite de toate lucrurile care o legau de acesta. Unul dintre lucrurile pe care le vrea uitate este legat de colaborările cu organizatorii spectacolelor în care erau invitaţi Misty şi fostul ei iubit. Mai exact, artista pare că refuză orice spectacol care vine din partea acestora. Poate asta nu ar fi o problemă deosebită, dacă Andreea Bălan nu le-ar interzice şi prietenilor săi din muzică să facă ce face şi ea.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 11:36

Andreea Bălan doreşte să uite de toate lucrurile care aveau vreo legătură cu fostul ei iubit, Keo. Pentru că artista este capabilă să obţină concerte şi cu actualul său manager sau chiar singură, aceasta a refuzat să mai accepte colaborări ce îi au ca principală sursă pe Keo şi Misty. Cum prietenia înseamnă loialitate, Andreea Bălan şi-a rugat şi prietenele să facă la fel, potrivit CanCan.

Trupa Andre s-a reunit. „Mi-au dat lacrimile după ce am cântat din nou cu Andreea Antonescu”

Printre acestea se numără şi Andreea Antonescu, care face exact altfel decât rugămintea fostei sale colege. Astfel, aceasta a acceptat să cânte pe aceeaşi scenă cu Keo şi Misty, faptce a indignat-o enorm pe Andreea Bălan, deoarece asta tot un fel de trădare.

La sfârşitul lunii noiembrie, anul trecut, surse din anturajul celor două susţineau că au ajuns să nu îşi mai vorbească, după ce Andreea Antonescu a acceptat nu doar să cânte pe aceeaşi scenă cu Kei şi Misty, ci să şi apară pe acelaşi afiş cu cei doi. Pentru că într-un fel sau altul această decizie a Andreei Antonescu a fost poate o simplă greşeală, Andreea Bălan a trecut cu vederea acest incident. Însă, totul se complică din nou, deoarece în preajma zilei de 8 martie Andreea Antonescu va reapărea din nou pe aceeşi scenă cu rivalii Andreea Antonescu.

Citeşte şi  SURPRIZĂ. Andreea Antonescu, fotografii sexy la piscina milionarului Nick Rădoi